Odsjek za staru gradsku jezgru i baštinu

U okviru ovog odsjeka obavljaju se stručni i drugi poslovi na obnovi, zaštiti i očuvanju povijesne jezgre i ostalog graditeljskog nasljeđa. Osnovni zadatak Odsjeka je planiranje i koordiniranje obnove i revitalizacije splitske povijesne jezgre, kao i provođenje sanacijskih i konzervatorskih radova na pojedinim objektima koji se financiraju iz gradskog proračuna.

DEFAULT (CONTENT)

Poziv za oglašavanje djelatnosti u sustavu signalizacije u povijesnoj jezgri Splita

Poziv za oglašavanje djelatnosti u sustavu signalizacije u povijesnoj jezgri Splita

Odsjek za staru gradsku jezgru i baštinu Ureda Grada poziva sve zainteresirane da koriste mogućnost oglašavanja djelatnosti signalizacijskim/informacijskim pločama (smeđim  pločama) postavljenim u povijesnoj jezgri Splita.

Da bi se djelatnost mogla oglasiti na signalizacijskim pločama potrebno je da se odvija u sporednim ulicama u povijesnoj jezgri grada. Zainteresirane osobe trebaju uputiti svoj zahtjev na e-mail adresu romana.skrabic@split.hr ili ga predati na centralnu pisarnicu Grada Split (Obala kneza Branimira 17 - „Banovina“). U zahtjevu je potrebno upisati naziv, adresu i naziv djelatnosti pravne osobe odnosno vrsta sadržaja na hrvatskom i engleskom jeziku (npr. Butik/Boutique, Konoba/Tavern, Hostel itd.)