Vijesti

NEWS
OldId: 10772
15. travnja 2019.

Javna rasprava o nacrtu Masterplan studije Istočne obale i Kopilice traje još do petka, 19. travnja

Javna rasprava o nacrtu Masterplan studije Istočne obale i Kopilice traje do 19. travnja

Zbog spriječenosti izrađivača odgođena prezentacija Studije izvodljivosti povezivanja Zračne luke Split s trajektnom lukom Split.

2019_03_21_Showroom 01.jpg Javna rasprava o nacrtu Masterplan studije Istočne obale i Kopilice traje još samo pet dana. Svi zainteresirani tako do petka, 19. travnja mogu posjetiti showroom projekta na adresi Kopilica 5, informirati se o predloženom Masterplanu te dostaviti svoja pitanja, prijedloge i komentare, kako bi ih konzultanti iz tvrtke IC Consulenten mogli uzeti u obzir prilikom finaliziranja studije. Sudjelovanje u javnoj raspravi moguće je isključivo putem slanja ispunjenog Obrasca za sudjelovanje na e-mail  splitunited@split.hr, a detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici Grada Splita.

Showroom projekta otvoren je od 16 do 20 sati, a u njemu su izloženi nacrti Masterplan studije te prikaz razvoja Istočne obale i Kopilice kroz godine.

Ovim putem još jednom pozivamo sve građane, dionike i stručnu javnost da se aktivno uključe u javnu raspravu, kako bi dobili kvalitetno finalno rješenje na korist svih.

Osim toga, obavještavamo javnost da je prezentacija Studije izvodljivosti povezivanja Zračne luke Split s trajektnom lukom Split, koju je tvrtka Ernst&Young trebala održati danas, 15. travnja, odgođena zbog spriječenosti izrađivača. O novom terminu prezentacije javnost će biti pravovremeno obaviještena.