Članak

NEWS
11. lipnja 2021.

Predstavnici splitskih poduzetnika na sastanku s gradonačelnikom Ivicom Puljkom: Zajedničkim snagama na uklanjanju posljedica krize

-Naša vrata su vam otvorena i želimo graditi partnerstvo i suradnju s vama. –kazao je gradonačelnik Ivica Puljak na sastanku kojega je danas sa zamjenikom Antoniom Kuzmanićem i suradnicima iz Gradske uprave u cilju ublažavanja posljedica krize izazvane epidemijom organizirao s predstavnicima komora i udruženja splitskih  poduzetnika.

Pozvao ih je, kako je rekao, u namjeri da zajedničkim snagama ustanove najbolje načine i mogućnosti te novim, konkretnim  mjerama pomognu splitskim gospodarstvenicima i građanima Splita u uvjetima krize, a  uslijedit će razmjena kontakata, ideja i programa za buduću suradnju.

Za njega, kazao je, ne postoji podjela na  javni i privatni sektor, nego samo ona na ljude koji dobro i  pošteno rade i na one druge.

Predstavnici splitskih poduzetnika izrazili su zadovoljstvo na prijemu kojega je nova Gradska uprava za njih organizirala u svom prvom radnom tjednu, što im, kako su poručili, daje nadu i budi optimizam, jer je dobra komunikacija osnovna pretpostavka rješavanja problema.

Trenutačnu situaciju u poduzetništvu grada na današnjem su sastanku u Banovini predstavili Vilim Bujević i Franje Ljilja iz Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije-Udruženja obrtnika Split, Joze Tomaš i Vesna Fridl iz HGK Županijske komore Split, Marko Slišković i Goran Kulušić iz Regionalnog ureda Glasa poduzetnika, Vesna Ivić Šimetin i Zdravko Plazonić iz Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca te Ivan Đelalija i Jelena Tabak kao predstavnici gradske i nacionalne Udruge ugostitelja.