Članak

NEWS
9. prosinca 2019.

Predstavnici Grada i Županije u predblagdanskim obilascima

Uoči predstojećih blagdana Božića i Nove godine predstavnice Grada Splita, Magda Vrvilo pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju i Tihana Maglica, voditeljica Odsjeka za socijalnu skrb zajedno sa županom Blaženkom Bobanom

posjetile su danas Centar za autizam, Dom za starije i nemoćne osobe "Lovret" i Centar za rehabilitaciju Samaritanac. U Centru za autizam susrele su se s ravnateljicom Anjom Jelaskom koja ih je provela kroz prostorije u kojima skrbe o svojim polaznicima, a potom je delegacija Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije obišla Dom za starije i nemoćne osobe "Lovret" u kojem su djeca iz obližnjeg Dječjeg vrtića „Koralj“ priredila prigodni program za štićenike.

Na kraju današnjih predblagdanskih obilazaka obišli su i Centar „Samaritanac“ u kojem ih je ravnateljica č.s. Renata Cvitković upoznala sa stanjem u ovoj instituciji specijaliziranoj za pružanje usluga skrbi izvan vlastite obitelji nepokretnim osobama s izraženijim stupnjem posebnih potreba.