Članak

NEWS
18. studenog 2019.

Javni poziv – Vaučer za osposobljavanje, prekvalifikaciju ili usavršavanje

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split u partnerstvu s Gradom Splitom sudjeluje u projektu sufinanciranom sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda LPZ faza III_UP.01.3.1.01.0090 „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“. U sklopu projekta objavljen je javni poziv za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe.

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Započeo je 14.svibnja 2018.godine, s predviđenim trajanjem od 24 mjeseca, a iznos bespovratnih sredstava je 1.988.077,50 kuna i to u 100%-tnom intenzitetu potpore.

Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri na projektu osim Grada Splita su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF. Više o samom projektu na web stranici https://www.svijet-rada.eu/