Članak

NEWS
26. listopada 2020.

Gradske stipendije za nadarene sportaše – mladi, prijavite se na natječaj!

Nadarene splitske učenike i studente – športaše Grad Split stipendira i u ovoj školskoj i akademskoj godini s ukupnim iznosom od 320 tisuća kuna.

Svi zainteresirani mogu se javiti na Natječaj za dodjelu ukupno 15 stipendija učenicima i studentima – športašima grada Splita, od čega je 8 stipendija namijenjeno redovitim učenicima srednjih škola, a 7 stipendija redovitim studentima. Stipendije u iznosima od 600 do 1000 kuna zavrijedit će redoviti učenici, odnosno studenti - sportaši koji udovoljavaju uvjetima Natječaja čiji su detalji dostupni na web stranicama Grada.

Dodatna pojašnjenja i informacije zainteresirani mogu dobiti i putem gradske Službe za društvene djelatnosti – Odsjeka za šport, pa pozivamo sve zainteresirane da se informiraju i prijave na Natječaj kojim Grad kontinuirano  podupire i stimulira mlade i perspektivne sportaše i sportašice koji su još uvijek na redovitom školovanju ili studiju, a sve kako bi uspješno pomirili svoje akademske i sportske obaveze.

Učenici i studenti koji ispunjavaju uvjete Natječaja svoje prijave mogu podnijeti na adresu: Grad Split, Služba za društvene djelatnosti – Odsjek za šport, Obala kneza Branimira 17, 21 000 Split, putem centralne pisarnice u Gradskoj upravi, poštom ili e-mailom na adresu: mate.krolo@split.hr