Članak

NEWS
21. prosinca 2021.

Blagdanski prijemi za čelnike gradskih kotareva i mjesnih odbora, gradskih tvrtki i ustanova te braniteljskih udruga

Uoči blagdana gradonačelnik Ivica Puljak sa svojim je zamjenikom Bojanom Ivoševićem primio predsjednike gradskih kotareva i mjesnih odbora. Bila je to prilika za prigodnim blagdanskim čestitanjem, ali i razmjenom ideja i planova koji će se intenzivnije provoditi  u narednoj godini. Gradonačelnik je najavio skori posjet kotarevima, a kako bi se razgovaralo o konkretnim projektima i usuglasili akcijski planovi za njihovu realizaciju, kao i sve inicijative za unaprjeđenjem suradnje koja ide u smjeru poboljšanja uvjeta života građana u svim dijelovima grada.

Na prijemu za čelnike gradskih tvrtki i ustanova, gradonačelnik Puljak i njegov zamjenik Antonio Kuzmanić zahvalili su se na dosadašnjoj suradnji, najavivši radne sastanke početkom godine na kojima će se detaljizirati poslovni planovi i ciljevi svake pojedine tvrtke. Gradonačelnik je ponovio očekivanja gradske uprave u smjeru racionalnijeg i efikasnijeg poslovanja s naglaskom na modernizaciju i aktivnije povlačenje EU sredstava.

Prigodno druženje gradonačelnika s predstavnicima braniteljskih udruga proteklo je u konstruktivnom dijalogu oko provedbe projekata i unaprjeđenja međusobne suradnje u cilju poboljšanja kvalitete života braniteljske populacije, za čime je iskazan interes i dobra volja s obje strane. Razmjenom blagdanskih čestitki i dobrih želja, završeni su današnji prijemi uoči Božića i Nove godine.