Članak

NEWS
OldId: 933
11. studenog 2009.

„Anđelima“ vrtić i rehabilitacijski centar

„Anđelima“ vrtić i rehabilitacijski centar

Zamjenica gradonačelnika Splita ...

2009_11_11_Djecji_Vrtic_A.jpg... Anđelka Visković nazočila je otvaranju rehabilitacijskog prostora za djecu s najtežim invaliditetom na Trsteniku i rehabilitacijskom vrtiću na Kmanu koje su otvorili Rotary klub Split i Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama „Anđeli“.

Tijekom akcije opremanja ovih prostora prikupljeno je više od dva milijuna kuna, a započela je prije godinu dana skupnom humanitarnom izložbom splitskih umjetnika u Muzeju grada te kulminirala velikim 2009_11_11_Djecji_Vrtic_B.jpghumanitarnim koncertom na Prokurativama. Članovi Rotary kluba Split potpuno opremljeni rehabilitacijski vrtić predali su Anđelima i Gradu Splitu.

Dogradonačelnica Visković čestitala je entuzijastima na uspješno završenoj akciji te najavila uređenje dječjeg igrališta za djecu s invaliditetom u neposrednoj blizini rehabilitacijskog centra. Istaknula je pritom da će igralište imati i uobičajene dječje naprave te tako predstavljati mjesto susreta invalidne i zdrave djece.
Rehabilitacijski centar otvoren je u Ulici Dinka Šimunovića 1, a vrtić u Šibenskoj 37.