Sjednice Poglavarstva  



24.04.2007.


Produžen ugovor s Kerumom za dvoranu na Brodarici

   Splitsko Poglavarstvo održalo je u utorak, 24. travnja 2007., 119. sjednicu na kojoj je donijelo zaključak temeljem kojeg Grad Split i tvrtka Kerum d.o.o. potpisuju ugovor kojim će se  klubu ASK, a prvenstveno hrvatskoj reprezentativnoj atletičarki Blanki Vlašić, omogućiti nastavak korištenja športske dvorane u objektu Put Brodarice 6.

Ugovor se sklapa na rok od 3 godine s mogučnošću produljenja na daljnje 3 godine.
   Grad Split i Kerum d.o.o. ugovorili su nastavak ugovora o zakupu športske dvorane pod uvjetom da Grad Split dade tvrtci Kerum d.o.o. u zakup zemljište površine 4071 metara četvornih za potrebe parkirališta po cijeni 1,53 eura po metru četvornom mjesečno plus PDV, a Grad Split će plaćati zakupninu za dvoranu površine 802 metra četvorna po cijeni od 5 eura po metru četvornom plus PDV.

   Poglavarstvo je, također, dalo preporuke punomoćnicima Grada Splita i predsjednicima skupština trgovačkih društava Vodovod i kanalizacija, Čistoća i Promet u svezi izvješća o poslovanju društava za 2006. godinu te u svezi planova poslovanja društava za 2007. godinu.

   U funkciji Skupštine TD Lovrinac Gradsko poglavarstvo je prihvatilo izvješće o poslovanju društva u 2006. godini, usvojilo plan poslovanja za 2007. godinu te donijelo zaključak o raspodjeli dobiti društva.

   U funkciji
Skupštine TD Parkovi i nasadi te u funciji Skupštine TD Stano-uprava Gradsko poglavarstvo je prihvatilo izvješća o poslovanju društava za 2006. te usvojilo plan poslovanja za 2007. godinu.

Početak

Sredina

Kraj

Print 

  


 GRAD SPLIT
 

Naslovnica
Gradsko vijeće
i Poglavarstvo
Službeni glasnik
Natječaji i oglasi
Javna priznanja
Dnevna događanja
GIS za građane
Strasburški klub
E-mail

Akti Poglavarstva
Prostorni plan
 

  Info  


Na ovim stranicama možete
doznati sve o sjednicama
Poglavarstva grada Splita.