index
naslovnica.gif
Grad Split
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradsko vijeće
Pravo na pristup informacijama
Službeni glasnik
Telefonski imenik gradske uprave
Kulturna strategija grada Splita
Arhiva vijesti

main_galerija
   
.
2014_03_15_Split_003.jpg

Obavijest roditeljima učenika II.-VIII. razreda osnovnih škola s prebivalištem na području grada Splita u svezi ostvarivanja prava na novčani bon za nabavku školskih udžbenika u školskoj godini 2015./2016.

Grad Split je osigurao sredstva u svom Proračunu za pokriće dijela troškova nabavke školskih udžbenika u školskoj godini 2015./16. za učenike II.-VIII. razreda iz socijalno ugroženih obitelji koji ostvaruju pravo na novčani bon sukladno Odluci o socijalnoj skrbi.

   
.
2014_03_15_Banovina_01.jpg

POZIV KNJIŽARIMA

Pozivaju se knjižari da se prijave na poziv za suradnju u realizaciji prava učenika na novčani bon Grada Splita za pokriće dijela troškova nabavke školskih udžbenika i školskog pribora u školskoj godini 2015./16.

   
.
split-marjan.jpg

Zaključak u povodu tematske rasprave u svezi pokretanja postupka izrade i donošenja Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Splita i Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Splita

   
29. svibnja 2015.
2015_05_29_festivalsko1.jpg

Festivalsko vijeće Splitskog ljeta vjeruje u financijsku podršku Ministarstva kulture

Zaključci i ocjene sa prve sjednice Festivalskog vijeća Splitskog ljeta, među kojima je i ona o vjerovanju da će Ministarstvo kulture podržati realizaciju planiranog programa ove manifestacije, bili su tema konferencije za novinare na kojoj su govorili zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačević, ...

   
29. svibnja 2015.
2015_05_29_prijem-branite-2.jpg

Prijem braniteljskih udruga u "Banovini"

Povodom sutrašnjeg obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Grada Splita, koji se prvi put obilježava, gradonačelnik Ivo Bladasar je danas, zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Borisom Ćurkovićem, zamjenicima Aidom Batarelo i Goranom Kovačevićem, pročelnikom Zdravkom Parčinom i savjetnikom Davorom Marasovićem primio predstavnike braniteljskih udruga.

   
29. svibnja 2015.
2015_05_29_brnistra1.jpg

Zamjenica gradonačelnika posjetila izložbu likovnih radova djece u vrtiću „Brnistra“

Zamjenica splitskog gradonačelnika Aida Batarelo posjetila je danas Dječji vrtić „Brnistra“ i razgledala likovne radove djece posvećene budućoj Osnovnoj školi „Pazdigrad“, čija izgradnja počinje u subotu, 30. svibnja i s kojom dijele pripadnost istom gradskom kotaru.

   
29. svibnja 2015.
2015_05_29_antifasisti1.jpg

Josip Milat ponovo izabran za predsjednika Udruge antifašista i antifašističkih boraca Splita

Na danas održanoj Izbornoj skupštini Udruge antifašista i antifašističkih boraca Grada Splita za predsjednika je izabran umirovljeni sveučilišni profesor, emeritus splitskog Sveučilišta Josip Milat.


 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Temp:22.9 °C
Tlak:1014 hPa
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba