index
kotari_mjesni.gif
Gradski kotari
Mjesni odborimain_galerija
Split - Matejuška

Popis i granica naselja Split

Naselje Split omeđeno je:

Sa sjevera: granica ide od zapada prema istoku od rta Šilo morskom obalom do točke gdje se spajaju granice K.o.Split i K.o. Solin (naselje Vranjic) te se nastavlja dalje prema istoku granicom K.o.Split - K.o.Solin do točke gdje se granice K.o.Split i K.o. Solin spajaju sa granicom K.o. Mravince, te se nastavlja dalje na istok granicom K.o. Split i K.o. Mravince do tromeđe K.o. Split, K.o. Mravince i K.o. Kamen.

 

S istoka: granica ide od točke gdje se spajaju granice K.o.Split, K.o.Mravince i  K.o.Kamen od sjevera prema jugu granicom K.o. Kamen - K.o.Split do potoka (čest.zem. 2347/1 K.o.Kamen),odnosno do Vukovarske ulice. Vukovarskom ulicom od zapada prema istoku do točke gdje se spajaju M.O. Kamen i G.K.Šine. Granicom M.O.Kamen i G.K.Šine do ulice Put Vrbovnika (ulica za TTTS). Zatim nastavlja ulicom Put Vrbovnika od sjevera prema jugu do spajanja sa ulicom Kralja Držislava.

 

S juga: granica ide morskom obalom od rta Marjan sa zapada prema istoku do točke gdje se spajaju granice K.o.Split i K.o. Stobreč sa morskom obalom, te se nastavlja od juga prema sjeveru granicom K.o.Split - K.o.Stobreč do točke gdje se granice K.o.Split – K.o.Stobreč spajaju s ulicom Kralja Držislava. Granica se dalje nastavlja od zapada prema istoku ulicom Kralja Držislava do njenog  spajanja sa ulicom Put Vrbovnika (ulica za TTTS.).

 

Sa zapada: granica ide od juga prema sjeveru morskom obalom od rta Marjan do rta Šilo.

Granice gradskih kotareva
Popis kontakt policajaca po policijskim postajama
Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba