index
naslovnica.gif
Grad Split
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradsko vijeće
Pravo na pristup informacijama
Savjetovanje s javnošću
Zaštita osobnih podataka
Službeni glasnik
Telefonski imenik gradske uprave
Kulturna strategija grada Splita
Strategija Urbane aglomeracije Split
Karepovac
Izbori za članove vijeća GK i MO 2018.
Arhiva vijestimain_galerija
   
20. rujna 2018.
MEDEF.jpg

MEDEF – Predstavljanje Splita u Parizu

U sjedištu francuskog udruženja poslodavaca MEDEF u Parizu gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojim savjetnikom Krešimirom Budišom sutra će francuskim tvrtkama predstaviti Split.

   
20. rujna 2018.
2018_09_20_dina-levacic.JPG

Dina Levačić u Banovini: Spremna sam za japanski 'kurenat'!

„More kao more, svugdi isto, plivaš i ne misliš, zabavnije je kad su valovi. Morski pasi? Ma ništa strašno, idu oni 'o svom poslu' „ – komentar je to simpatične i samozatajne djevojke koja se 13 sati borila s 3 metra visokim valovima i meduzama, pobijedivši tako i more i sebe na svom posljednjem plivačkom podvigu, preplivavši 42 km dug Moloko kanal na Havajskom otočju.

   
19. rujna 2018.
2014_03_15_Banovina_02.jpg

Obavijest o Pozivu za otpis duga

Grad Split objavio je Poziv za podnošenje zahtjeva za otpis duga u kojem se pozivaju sve fizičke osobe dužnici Grada Splita da temeljem odredbi članka 10. Zakona o otpisu dugova fizičkim osobama ("Narodne novine" broj 62/18. - u daljnjem tekstu: Zakon) ...

   
19. rujna 2018.
2018_09_19_natjecaj_min.jpg

Natječaj za dodjelu „Nagrade za promicanje prava djeteta“ u 2018. godini

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta, raspisalo je Natječaju za dodjelu „Nagrade za promicanje prava djeteta“ u 2018. godini.

   
18. rujna 2018.
2018_09_18_Karepovac B.jpg

Novo lice Karepovca – odrađeno više od 50 posto, kreću finiji radovi

Karepovac je zdravi prostor! Za godinu i pol imat ćemo zelenu plohu, 'mali Marjan' - poručio je gradonačelnik Andro Krstulović Opara prilikom današnjeg obilaska odlagališta i gradilišta na Karepovcu s kolegama iz Solina i Podstrane, izvođačima radova, gradskim vijećnicima Splita i Solina, predstavnicima udruga zainteresiranih za sanaciju te novinarima.

   
17. rujna 2018.
2018_09_17_komemoracija-ivanisevic1.JPG

Dirljiv oproštaj od arhitekta Vjekoslava Ivaniševića na komemoraciji u Palači HAZU u Splitu

„Utjeha nam je što gdje god da se okrenemo, vidjeti ćemo njegov trag. Marmontova, Novo rodilište, hoteli u Zvonimirovoj i na Jadrana, uglovnica na Poljičkoj, zgrada na Firulama, vila na Mejama, Medicinski fakultet na Križinama… Na nama je da sačuvamo njegov neopipljivi, ali toliko snažno prisutan duh splitoljublja kojemu je šjor Vjeko svojim životom dao mjeru. Splitski - Vjekin zlatni rez“ riječi su koje je gradonačelnik Andro Krstulović Opara uputio obitelji, prijateljima i suradnicima Vjekoslava Ivaniševića na današnjoj komemoraciji u Palači HAZU u Splitu.

   
17. rujna 2018.
2018_09_17_Nikolina 03.jpg

Hrgović čestitala svjetskoj kraljici dugih pruga

„Ne samo da je pravo zadovoljstvo primiti ovako uspješne sportaše koji konkuriraju za najviša svjetska odličja, nego je ovo i lijepa poruka koja kaže da je sve moguće ostvariti“, kazala je danas zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović na prijemu za splitsku trkačicu Nikolinu Šustić koja je na 100 kilometara dugom ultramaratonu održanom u Svetom Martinu na Muri postala svjetska prvakinja.

   
14. rujna 2018.
2018_09_14_cistoca1.jpg

Otvorena nova poslovna zgrada Čistoće

Danas je u neposrednoj blizini odlagališta Karepovac otvorena nova poslovna zgrada gradske komunalne tvrtke Čistoća koja time nakon 73 godine postojanja ima na jednom mjestu sve svoje organizacijske jedinice. Novu zgradu je otključao gradonačelnik Andro Krstulović Opara kojemu je direktor Čistoće Miroslav Delić uručio ključ u maloj kanti za otpad.


 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba