index
gradska_uprava.gif
Gradsko vijeće
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradska uprava
Službeni glasnik
Temeljni akti grada
Javna priznanja
Telefonski imenik Gradske uprave
Arhiva sjednica poglavarstvamain_galerija
Split - ACY

Služba za obrazovanje i znanost

Pročelnica Ureda
Ines Milina Ganza
tel: 021/310-102
fax: 021/310-165
e-mail: ines.milina-ganza@split.hr

Djelokrug rada
Služba za obrazovanje i znanost obavlja stručne i druge poslove osiguravanja lokalnih potreba stanovništva u oblasti predškolskog odgoja i obrazovanja te skrbi o djeci predškolske dobi, utvrđuje kriterije i mjerila za financiranje decentraliziranih funkcija u oblasti osnovnog školstva te kriterije i mjerila za financiranje širih javnih potreba u osnovnom školstvu, izgradnje školskih objekata koji se financiraju sredstvima i/ili iz drugih izvora, obavlja stručne i druge poslove osiguranja lokalnih potreba stanovnika za odgojem, obrazovanjem i osposobljavanjem za stjecanje tehničkih, tehnoloških i informatičkih znanja i vještina. Posebno vodi brigu o popularizaciji, razvitku i promicanju različitih područja znanosti kompatibilnih sa općim društvenim potrebama, predlaže i provodi mjere suradnje s obrazovnim i znanstvenim institucijama radi promicanja i popularizacije znanosti, sve u cilju poticanja interesa najšire javnosti, a naročito svih školskih uzrasta prema znanstvenim dostignućima.

Print


PRIVREMENA RANG LISTA prijavljenih programa temeljem Javnog poziva za predlaganje programa u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece za 2017. godinu.

više

Informacije za roditelje budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad

Od početka naredne školske 2017./18. godine započinje s radom Osnovna škola Žnjan–Pazdigrad. Roditelji budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad ovdje mogu pronaći informacije o upisima, udžbenicima, razrednim odjelima...

više

Rang-lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju Grada Splita u školskoj/akademskoj 2016./2017. godini

više
 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba