index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

Arhiva

Vela primio mađarskog konzula

Zamjenik gradonačelnika Nino Vela primio je jutros novog mađarskog konzula u Splitu Györgya Vassa.
više

Nastavak suradnje s bavarskim partnerima na polju medicine

„Projekt uspješne suradnje Medicinskog fakulteta u Splitu i Regimed Kliniken podloga je za našu buduću suradnju na polju medicine.“, ustvrdila je danas na tiskovnoj konferenciji organiziranoj na splitskom Medicinskom fakultetu bavarska ministrica zdravstva Melaniie Huml koja se nalazu u dvodnevnoj posjeti Splitu. 

više

Gradonačelnici zatražili žurne izmjene Zakona koje reguliraju pritisak autotaksi vozila na njihove gradove

Gradonačelnici Dubrovnika i Splita, Mato Franković i Andro Krstulović Opara, susreli su se danas u Dubrovniku i dogovorili zajedničke korake zbog teške situacije na prometnicama ovih gradova i gravitirajućim prometnicama, osobito za vrijeme turističke sezone, jer se zbog liberalizacije tržišta autotaksi prijevoza višestruko uveća broj autotaksi vozila.

više

24 godine genocida u Srebrenici - Da se nikada ne zaboravi!

Dan sjećenja na genocid u Srebrenici obilježen je tihim i dostojanstvenim mimohodom središtem Splita u kojem je sudjelovalo više od stotinu naših sugrađana.

više

Bavarska ministrica zdravstva Melanie Huml  na prijemu u Banovini

Uoči sutrašnje Svečane sjednice na splitskom Medicinskom fakultetu zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš primila je danas u Gradskoj upravi bavarsku ministricu zdravstva Melanie Huml, delegaciju Regiomed Kliniken i predstavnike Sveučilišta u Splitu.

više

U Banovini održan koordinacijski sastanak na temu Ultra Europe festivala

Ususret Ultra Europe festivalu koji će se sedmu godinu zaredom održati u Splitu, u Banovini je danas održan koordinacijski sastanak gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i njegovih suradnika s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i dežurnih službi te organizatora, a sve kako bi se provjerila spremnost za ovaj centralni međunarodni događaj.

više

Zpočela rekonstrukcija dječjeg igrališta s popratnim sadržajima u Dobrilinoj ulici na Splitu 3

Uvođenjem u posao, izvođači radova proteklih su dana započeli s rekonstrukcijom dječjeg igrališta u Dobrilinoj ulici na području gradskog kotara Split 3.

više

Uz Mozartov „Reguiem“ spomen Petrasovu Maroviću i Sustipanskom groblju

U sklopu današnjeg predstavljanja premijerne izvedbe opere Giuseppea Verdija „Rigoletto“ s kojom se otvara 65. Splitsko ljeto, u atriju splitskog HNK gradonačelnik Andro Krstulović Opara najavio je otkrivanje spomenika velikom pjesniku i književniku Tonču Petrasovu Maroviću, autora antologijske "Sonate za staro groblje na Sustipanu".

više

Split domaćin Europske skautske konferencije

U organizaciji Saveza izviđača Hrvatske i Splitskog skautskog zbora u Splitu će se od 24. do 28. kolovoza održati 16. Europska skautska konferencija na kojoj će sudjelovati više od 600 predstavnika iz 50 europskih zemalja.

više

''Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život'' - predavanje u sklopu projekta ''Otpad nije smeće''

„Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život“ naziv je predavanja koje će se održati u sklopu javne tribine o sprječavanju nastanka otpada, u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 10.00 sati, u središnjici Gradske knjižnice Marka Marulića (Ulica slobode 2).

više

50 bicikla za 50 žena u projektu „Zaželi sretnu starost“

Pedeset ženskih gradskih bicikala predano je danas na korištenje pružateljicama usluga pomoći korisnicima u sklopu projekta Zaželi sretniju starost.

više

Uoči 'Malog Splita' djeca zapjevala u Banovini

Dvadeset  četvero djevojčica i dječaka koji će u nedjelju stati na veliku pozornicu 29. po redu međunarodnog dječjeg festivala Mali Split, posjetilo je danas splitsku Gradsku upravu.

više

Obljetnica osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja

Povodom 27. godišnjice osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, gradonačelnik Andro Krstulović Opara zajedno s predstavnicima ...

više

Novo radno vrijeme splitske Gradske uprave

Od sutra, 4. srpnja 2019. u splitskoj Gradskoj upravi počinje se primjenjivati nova Odluka o radnom vremenu i uredovnim danima.

više

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba