index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

Arhiva vijesti 2013.

Novu godinu na Rivi dočekalo 80 tisuća ljudi

Oko 80 tisuća Splićana i njihovih gostiju dočekalo je 2014. na Rivi, a točno u ponoć puno zdravlja i sreće u novoj godini su im uputili gradonačelnik Ivo Baldasar i njegovi zamjenici Aida Batarelo i Goran Kovačević. 

više

Počela zamjena banaka i suncobrana na Pazaru

Gradonačelnik Ivo Baldasar sa svojim je savjetnikom za komunalni red Davorom Marasovićem i čelnicima tvrtke Tržnice Hippos  u subotu tijekom prijepodneva obišao Pazar gdje je postavljeno ...

više

Smotra Postrojbe opće namjene

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar ispred zgrade Gradske uprave izvršio je smotru po prvi puta postrojene Postrojbe opće namjene, koja će biti jezgra nove civilne zaštite.
više

„Splitu s ljubavlju“

Tradicionalna manifestacija „Splitu s ljubavlju“ održana je po deveti put na splitskim Prokurativama. Tako je u organizaciji Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije, ...

više

Gradonačelnik održao posljednji briefing s novinarima u ovoj godini

Na posljednjem brifengu s novinarima u 2013. godini gradonačelnik se osvrnuo na svoj dosadašnji mandat, između ostalog, istaknuvši kako je u ovih šest mjeseci bilo osam sjednica Gradskog vijeća.

više

Na FESB-u prva splitska solarna elektrana

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u društvu ministra Željka Jovanovića, prisustvovao je danas puštanju u pogon komercijalne solarne elektrane na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

više

U akciji "Dobro srce studenata Splita" prikupljena pomoć za najsiromašnije

Četvrta po redu humanitarna akcija „Dobro srce studenata Splita“ rezultirala je čak sa 400 prikupljenih paketa s prehrambenim namirnicama, odjećom i obućom, higijenskim potrepštinama ...

više

Božićni prijem nadbiskupa Barišića

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar zajedno sa zamjenicom Aidom Batarelo prisustvovao je danas tradicionalnom božićnom primanju u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu kod splitsko-makarskoga nadbiskupa Marina Barišića.

više

Gradsko vijeće usvojilo proračun za 2014. godinu

Na osmoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita, koja je počela minutom šutnje za bivšeg gradskog vijećnika Zorana Kastropila, vijećnici su nakon cjelodnevne rasprave u večernjim satima usvojili proračun za 2014. godinu od 840,5 milijuna kuna.

više

Djeca splitskih vrtića gradonačelniku čestitala Božić

Djevojčice i dječaci, njih 80 iz splitskih vrtića, plesom, pjesmom i recitacijama čestitali su gradonačelniku i zaposlenicima gradske uprave Božić i zaželjeli sve najbolje povodom blagdana.
više

Tradicionalni veliki predblagdanski susret u Vili Dalmacija

Danas je u Vili Dalmaciji već tradicionalno povodom nadolazećih blagdana, splitski gradonačelnik Ivo Baldasar zajedno sa predsjednikom Gradskog vijeća Borisom Ćurkovićem, zamjenicima gradonačelnika ...

više

Božićni obilasci djece Božić i Centra "Samaritanac"

U okviru predblagdanskih obilazaka, zamjenica splitskog gradonačelnika Aida Batarelo, posjetila je danas Centar za rehabilitaciju „Samaritanac“, specijaliziranu ustanovu za pružanje usluga skrbi izvan vlastite obitelji nepokretnim osobama s izraženijim stupnjem posebnih potreba.

više

Održana 4. smotra kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina

U Domu Hrvatske vojske na Poljudu sinoć je održana 4. smotra kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina grada Splita koju je otvorila Ana Đeldum, savjetnica gradonačelnika Ive Baldasara.

više

Blagdanski posjet umirovljenicima

U sklopu predblagdanskih obilazaka predsjednik Gradskog vijeća Boris Ćurković posjetio je danas Dom za starije i nemoćne osobe „Zenta“ te Mirovni dom „Lovret“.

više

Gradski dužnosnici u predblagdanskim obilascima

Zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević i predsjednik Gradskog vijeća Boris Ćurković, u povodu su predstojećih blagdana Božića i Nove godine posjetili ustanove socijalne skrbi u našem gradu.

više

Blagdanski obilasci

Povodom nadolazećih blagdana Božića i Nove godine, te proslave svetog Nikole i svete Lucije zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo posjetila je djelatnike i štićenike Doma za nezbrinutu djecu „Maestral“, ...

više

Obnovljen svjetionik Pomorac

U povodu blagdana sv. Nikole i Dana pomoraca splitski gradonačelnik Ivo Baldasar nazočio je danas otvaranju obnovljenog svjetionika Pomorac na Katalinića brigu što ga je, 22 godine nakon raketiranja, obnovio Plovput.

više

Izabrani članovi vijeća ustanova u kulturi

U nastavku sedme sjednice Gradskog vijeća Grada Splita danas su, nakon burne rasprave, gradski vijećnici prihvatili izmijenjeni i dopunjeni prijedlog Odbora za izbor i imenovanja za članove  upravnih vijeća ustanova ...

više

Započela manifestacija Gastroadvent

U sklopu tradicionalne manifestacije “Gastroadvent” koja se u organizaciji Grada Splita i Turističke zajednice grada organizira već četvrtu godinu za redom, u nedjelju je zapaljena prva svijeća kao simbol Došašća.

više

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba