index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

Izvješća za medije


Gradonačelnik Andro Krstulović Opara čestitao Svjetski dan učitelja

Gradonačelnik Andro Krstulović Opra uputio je danas čestitku svim splitskim učiteljicama i učiteljima povodom Svjetskog dana učitelja.

više

Pripreme za revitalizaciju Tvđave Gripe

U namjeri da osmišljavanjem programa i stavljanjem prostora Tvrđave Gripe u funkciju prilagođenu prije svega građanima, Grad Split je, u suradnji s Fakultetom građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu i uz stručnu i operativnu pomoć Razvojne agencije Split – RaST d.o.o. pokrovitelj ovogodišnjeg ciklusa predavanja i razgovora o arhitekturi „Split Talks 2018.“ i semestralnih studentskih radionica.

više

Radionica za prijavitelje ESF projekata iz ITU mehanizama

Grad Split u suradnji s nadležnim Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvom rada i mirovinskog sustava organizira radionicu za sve potencijalne prijavitelje projekata s područja Urbane aglomeracije Split koji će prijavljivati svoje projekte

više

Priopćenje zamjenika gradonačelnika Nina Vele o parkiralištu na Sućidru

S obzirom na različite špekulacije u javnosti o načinu korištenja  novog otvorenog natkrivenog parkirališta na Sućidru uz Velebitsku ulicu, zamjenik gradonačelnika Splita Nino Vela je istaknuo:

više

Grad se prilagodio zimskim uvjetima i novi radni tjedan može započeti po uobičajenom rasporedu

U prostorima JVP Grada Splita u nedjelju poslije podne, 25. veljče 2018. godine sastao se Stožer civilne zaštite na kojem je podneseno izvješće o stanju na terenu, poduzetim aktivnostima komunalnih službi tijekom dana te je dogovoreno daljnje postupanje u skladu s vremenskom prognozom.

više

Tjedni izvještaj o sanaciji odlagališta Karepovac: Dosad premješteno više od planiranog

Od početka radova na sanaciji Karepovca, izvođači su do sada s 45 strojeva premjestili oko 70 tisuća metara kubnih komunalnog otpada koji se od 2010. godine odlagao na istočnoj strani odlagališta.

više

Gradonačelnik u obilasku Dračevca i Karepovca: Sanacija Karepovca nema alternativu

Gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara posjetio je danas stanovnike Dračevca, najbliže susjede odlagalištu Karepovac, saslušao njihova pitanja i brige te im zahvalio na razumijevanju i strpljenju koje je potrebno ovih dana. Najavio je zaustavljanje radova od 22. prosinca do 8. siječnja kako bi se omogućili ugodniji uvjeti za život za vrijeme božićnih praznika.

više

Belgijski veleposlanik u nastupnom posjetu kod splitskog gradonačelnika

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas u nastupnom posjetu veleposlanika Kraljevine Belgije, Philippea Benoita, u čijoj je pratnji bio gospodarski i trgovački ataše regije Bruxelles-Kapital, Antonio Garcia Postigo.

više

Split dobio 270.000 eura za lakši pristup staroj gradskoj jezgri teže pokretljivim osobama

Grad Split je EU projektom „USEFALL“ dobio 270.000 € bespovratnih sredstava kojima teže pokretljivim osobama planira poboljšati pristup frekventnim lokacijama unutar Dioklecijanove palače, a predviđeno je sljedeće:

više

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pomoći će u realizaciji plana gospodarenja otpadom

Uspostava cjelovitog sustava gospodarenja otpadom bila je tema današnjeg sastanka u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike kojega je na inicijativu gradonačelnika Andre Krstulovića Opare organizirao ministar dr. sc. Tomislav Ćorić.

više

Reagiranje gradonačelnika Ive Baldasara na apel Redefinirajte prioritete za financiranje u prvom tromjesečju 2017.

U nastavku je reagiranje gradonačelnika Ive Baldasara na apel Redefinirajte prioritete za financiranje u prvom tromjesečju 2017. koji su danas s konferencije za novinare poslali u ime Platforme Doma mladih, Antonia Kuzmanić, predsjednica Platforme Doma mladih, Alen Munitić, direktor Festivala mediteranskog filma Split (FMFS) i Veljko Popović, predsjednik Vijeća u kulturi za film i medijsku djelatnost:

više

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba