index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

Reakcije, demanti, pojašnjenja


Očitovanje Gradske uprave povodom najavljenog prosvjeda građana GK Bačvice

Gradska uprava Grada Splita razumije negodovanje građana GK Bačvice zbog velikog opterećenja turistima koji se najviše izražava kroz prometno opterećenje cijeloga grada, a posebno užeg gradskog središta u koje spadaju i dijelovi kotara Bačvice.

više

11. veljače 2019. - Gradonačelnik Andro Krstulović Opara poručio vandalima: Vi niste Split!

Ovo što se protekla tri dana događa u Splitu suprotno je duhu uvažavanja, tolerancije i gostoljubivosti koju naš grad živi, njeguje i kojom se ponosi.

više

2. svibnja 2017. - Reagiranje Tea Vojkovića, pročelnika UO za prostorno uređenje i graditeljstvo na netočne navode objavljene u listu Slobodna Dalmacija u subotu, 29. travnja 2017.

više

10. studenog - Komentar gradonačelnika Ive Baldasara vezano uz negativan odgovor FGAG-a

više

3. studenog 2016. - Reagiranje gradonačelnika Ive Baldasara o istupima rektora Splitskog sveučilišta Šimuna Anđelinovića

Slijedom javnih istupa rektora Sveučilišta u Splitu, gospodina Šimuna Anđelinovića, o bitnim temama od javnog interesa ukazujem na niz netočnosti i nelogičnosti te tražim, da u interesu točnog informiranja javnosti, ovo reagiranje prenesete u cijelosti.
više

25. listopada 2016. - Reagiranje Katarine Nataše Merćep, pročelnice Službe za javnu nabavu Grada Splita na tekst u „Slobodnoj Dalmaciji“ objavljenog dana 22. listopada 2016. godine pod naslovom „Grad pogriješio u troškovniku i otegnuo natječaj za OŠ Pujanki“

više


 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba