index
naslovnica.gif
Grad Split
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradsko vijeće
Pravo na pristup informacijama
Savjetovanje s javnošću
Zaštita osobnih podataka
Službeni glasnik
Telefonski imenik gradske uprave
Otpad nije smeće!
Gradsko oko
Kulturna strategija grada Splita
Strategija Urbane aglomeracije Split
Karepovac
Izbori za članove vijeća GK i MO 2018.
Arhiva vijestimain_galerija
Split - noću

Otpad nije smeće!


Održane radionice za djecu i nastavnike na temu otpada

U sklopu prvog ciklusa radionica za djecu i mlade iz projekta „Otpad nije smeće!“ Grada Splita, do sada su se održale 4 tematske radionice namijenjene predškolskom i školskom uzrastu.

više

Varoš - tribina o održivom gospodarenju otpadom

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u četvrtak, 13. lipnja s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog kotara Varoš (Sinovčićeva 6) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 11. lipnja 2019. - u prostorijama Gradskog kotara Bačvice (Viška 7) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u utorak, 11. lipnja s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog kotara Bačvice (Viška 7) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 4. lipnja 2019. - održati će se javna tribina o održivom gospodarenju otpadom u prostorijama Gradskog kotara Sućidar

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u utorak, 4. lipnja s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog kotara Sućidar (Vukovarska 109D) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 29. svibnja 2019.  -  u prostorijama Gradskog kotara Kocunar (Mosećka 56) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u srijedu, 29. svibnja s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog kotara Kocunar (Mosećka 56) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 27. svibnja 2019. - održat će se tribina o održivom gospodarenju otpadom za stanovnike Mertojaka

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u ponedjeljak, 27. svibnja s početkom u 19 sati u prostorijama Osnovne škole Mertojak (Doverska 44) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Održana prva specijalna tribina o kompostiranju

U srijedu, 22. svibnja, u amfiteatru Zgrade tri fakulteta (Kemijsko-tehnološkog, Prirodoslovno-matematičkog i Pomorskog) održana je prva od ukupno šest specijalnih tribina koje se provode u sklopu projekta „Otpad nije smeće“, u organizaciji Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Predstava KEKO EKO

U sklopu EU projekta „Otpad nije smeće!“ Grad Split, u suradnji s umjetničkom organizacijom „Produkcijom Z“ iz Splita, organizira niz predstava za predškolsku djecu i djecu nižih razreda škole na temu održivog gospodarenja otpadom.

više

Dana 22. svibnja 2019. - održat će se javna tribina o kompostiranju  na Kemijsko-tehnološkom fakultetu

U srijedu, 22. svibnja s početkom u 18.00 sati u amfiteatru tri fakulteta (Kemijsko-tehnološkog, Prirodoslovno-matematičkog i Pomorskog fakulteta) u Splitu (Ruđera Boškovića 35) bit će održana javna tribina na temu kućnog kompostiranja.

više

21. svibnja 2019. - Žnjan-Pazdigrad - tribina o održivom gospodarenju otpadom

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u utorka, 21. svibnja s početkom u 18 sati u prostorijama Osnovne škole Žnjan-Pazdigrad (Pazdigradska 1) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 20. svibnja 2019. - održat će se tribina o održivom gospodarenju otpadom za stanovnike Lučac Manuš

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ u ponedjeljak, 20. svibnja s početkom u 18 sati u prostorijama GK Lučac Manuš (Omiška 14) održat će se javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Otpad nije smeće: Naš zeleni svijet za djecu

U sklopu EU projekta „Otpad nije smeće!“ Grad Split, u suradnji s umjetničkom organizacijom Kazališnom družinom „Smješko“ iz Zagreba, organizira niz predstava za predškolsku djecu i djecu nižih razreda škole na temu održivog gospodarenja otpadom.

više

Dana 14. svibnja 2019. - održat će se tribina o održivom gospodarenju otpadom za stanovnike kotara Trstenik

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ sutra, 15. svibnja s početkom u 18 sati u prostorijama GK Trstenik (Put Trstenika 1) održati javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Dana 13. svibnja 2019. - održat će se tribina o održivom gospodarenju otpadom za stanovnike kotara Blatine Škrape

U sklopu projekta „Otpad nije smeće“ danas će se, s početkom u 18 sati u prostorijama GK Blatine Škrape (Poljička cesta 1A) održati javna tribina na temu „Održivo gospodarenje otpadom“ koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

više

Otpad nije smeće

Projektom OTPAD NIJE SMEĆE! provode se izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom za građane na području Grada Splita. Predviđenim aktivnostima u trajanju od 20 mjeseci cilj je podignuti razinu svijesti stanovništva o važnosti sprečavanja nastanka otpada i njegovog odvojenog prikupljanja, ponovne uporabe predmeta, te kompostiranje organskog otpada iz kućanstva.

više


 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba