index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

U Splitu predstavljena ovogodišnja Shift konferencija

Na  ovogodišnjoj Shift konferenciji  koja će se održati 31. svibnja i 1. lipnja u splitskom HNK očekuje se 1300 sudionika iz 109 zemalja sa četiri kontinenta, a među njima će biti i stručnjaci iz Mozille, Googla, Microsofta, Shopyfia, GitHuba i Netflixa.

2018_05_25_Shift.jpg Najavljeno je to  na danas održanoj konferenciji za medije organiziranoj u prostorijama Splitsko-dalmatinske županije. Organizator konferencije, osnivač Shifta Ivan Burazin potvrdio je dolazak stručnjaka iz svjetski poznatih informatičkih korporacija i rekao da će se tijekom dva dana među ostalim održati 16 dvosatnih radionica na kojima će sudionici moći steći praktična znanja.

"Ova konferencija je prava prilika da dođemo do mladih talenata i da predstavimo rješenja ciljanim poslovnim partnerima. Ostvareni kontakti na ovoj konferenciji otvaraju mnoga vrata i zato je networking pravi razlog velikog interesa. Rezultati Shifta već se vide i po tome što je iznjedrila jedan od najuspješnijih startupova, a posebno Bellabeat koji je prije pet godina pobijedio na Shift challengeu, koji su nam ove godine generalni sponzori", kazao je Burazin. Generalni sponzor Shifta od početka je i Splitsko-dalmatinska županija, koja im je za ovu godinu dala 150 tisuća kuna, a i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nedavno je s organizatorima Shifta potpisao trogodišnji ugovor.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba