index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Dani otvorenih vrata EU projekata Grada Splita

U sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“, od 9. do 18. svibnja 2018. godine  u atriju Gradske uprave otvorena je izložba EU projekata Grada Splita.

2018_05_11_eu-projekti.jpg „Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska ove godine uključila u širu kampanju koju provodi vodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.
Grad Split se aktivno prijavljuje na natječaje za EU i nacionalna sredstva, a u periodu od 2009. do 2018. godine je prijavljeno ukupno 162 projekta, od kojih je 61 odobren za sufinanciranje, a za 16 projekata se još uvijek čekaju rezultati. Do sada je 26 projekta realizirano, a 19 projekata je još uvijek u provedbi.
U sklopu izložbe EU projekata Grada Splita predstavljaju se realizirani projekati, projekti u provedbi i projekti u završnoj fazi evaluacije pred potpisivanjem ugovora, a neki od njih su: Grad Split - ITU tehnička pomoć, S pomoćnikom mogu bolje III., Remedio, CitiEnGov, Freight Tails, Teeschools, Feedschools, Shaping fair cities, Split-mjesto dodira sporta i kulture, Zaželi sretniju starost, Otpad nije smeće, EX.Po AUS... 
U sklopu izložbe, Grad Split je dodatno izradio i brošuru pod nazivom „ EU projekti Grada Splita“.
Interes javnosti i pohvale velikog broja posjetitelja poticaj su nam da i ubuduće  organiziramo raznovrsne izložbe i prezentacije projekata, kao i ostalih aktivnosti Grada Splita, a sve s ciljem unaprijeđenja kvalitete života svih sugrađana.
Izložba će biti otvorena u periodu od 09.-18. svibnja radnim danom od 10:00-16:00 sati, a djelatnici Službe za međunarodne i EU projekte biti će na raspolaganju za dodatne informacije o projektima i dostupnim natječajima financiranim iz EU fondova.


> EU projekti Grada Splita (.pdf)
Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba