index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Sustipan /4/

Britanski zapovjednik NATO skupine brodova posjetio Banovinu

Zamjenik gradonačelnika Nino Vela primio je danas izaslanstvo NATO skupine brodova na čelu s britanskim zapovjednikom,kapetanom bojnog broda Mike Utleyem. Brodovi NATO skupine (SNMG 2) borave u posjetu Splitu i HRM-u od 6. do 10. travnja ove godine.

2018_04_06_nato2.jpg Zamjenik Vela istaknuo je brojne posjete NATO brodova gradu  pod Marjanom, te naveo dobru suradnju Grada Splita s veleposlanstvom Velike Britanije u Hrvatskoj, kao i dugogodišnju suradnju Splita i Dovera.
„U svibnju ove godine obilježavamo 60 godina prijateljstva između ta dva grada. Hrvatsku i Veliku Britaniju puno toga spaja i veže, od pomorstva, do sporta posebno nogometa“, kazao je Vela pozvavši ugledne goste da kao turisti zajedno sa članovima svojih obitelji posjete Split i upoznaju se s njegovim kulturno - povijesnim znamenitostima. Kapetan bojnog broda Utley se zahvalio na toploj 2018_04_06_nato1.jpgdobrodošlici u svoje osobno ime i u ime svog osoblja. Kapetan je istaknuo blisku suradnju s kolegama iz Hrvatske ratne mornarice, te je naveo kako je misija skupine brodova koju vodi osiguranje sigurnosti plovnih puteva članica NATO-a posebno na Mediteranu. Na kraju susreta između domaćina i gostiju su razmijenjeni protokolarni darovi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba