index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Najavljen dvostruko veći Croatia Boat Show nego 2017.

Dvadeseto izdanje Croatia Boat Show koje će se održati od 11. do 15. travnja na Zapadnoj obali bit će površinom dvostruko veće nego prošle godine, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare osnivač i direktor sajma Vicenco Blagajić.

2018_04_03_cbs-press1.jpg Nakon godina stagnacije, prema njegovim riječima, Sajam se vraća danima stare slave, kada je bio najjača nautička smotra u regiji, ali i relevantna priredba u svjetskim okvirima.
„Kroz 20 godina bilo je i dobrih i loših vremena, a ono što je pohvalno za organizatore da su unatoč svemu uspjeli ostati u Sajmu i ostati u Splitu. Dobro je za grad da se ovakve manifestacije događaju jer osim što privlače biranu publiku, puno je i znatiželjnika i turista. Mi smo otvoren grad koji želi imati različitu ponudu, a Croatia Boat Show želimo zadržati. Zato smo sa2018_04_03_cbs-press2.jpg svoje strane poduprli dugoročni razvoj sajma na obali“ kazao je novinarima zamjenik gradonačelnika Nino Vela uz napomenu da je Grad Split s organizatorima sklopio Ugovor kojim je osigurana lokacija za narednih pet godina. Ove godine Croatia Boat Show protezat će se cijelom dužinom Zapadne obale, od Matejuške do Banovine. Osim Vicenca Blagaića u organizaciji od ove godine sudjeluje i tvrtka Navis Marina Gordana Zadre, hrvatskog zastupnika za brandove Azimut, Benetti, Pirelli, Capelli i Cantieri Mimi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba