index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Zajednički projekti Vodovoda i Eko-Kaštelanskog zaljeva

Gradonačelnik Grada Splita, Andro Krstulović Opara susreo se danas s izvršnom direktoricom agencije Eko-Kaštelanski zaljev, Tinom Runjić Ćuk i direktorom Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Tomislavom Šutom (stupa na dužnost 19. ožujka 2018.) koji su mu predstavili zajedničke projekte ovih dviju ustanova.

2018_02_16_eko1.jpg Riječ je o EU projektu sustava odvodnje i pročišćavanja Aglomeracije Split – Solin – Klis – Dugopolje – Podstrana.
Najavljeno je kako  će kroz iduća tri mjeseca biti spremna aplikacija prema EU fondovima, a nakon ljeta uslijedio bi natječaj za izvođenje radova.  Procijenjena vrijednost izgradnje je oko milijardu i 200 milijuna kuna s rokom izvođenja do 2023. godine.
Gradonačelnik je potom s ravnateljicom Runjić Ćuk i direktorom Šutom obišao gradilište kod hotela Lav gdje se radi na izgradnji kanalizacijskog podsustava Podstrana i priključenju na kanalizacijski sustav Split. Ovim projektom će se hotel Lav priključiti na sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Split i tako će se osigurati zaštita mora na području Podstrane i Stobreča. Vodovod i kanalizacija d.o.o investitor je ovih projekata koje provodi Eko-Kaštelanski zaljev.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba