index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Gradonačelnik primio djelatnike Gradske uprave koji odlaze u mirovinu

Zaposlenike splitske Gradske uprave koji krajem godine odlaze u mirovinu primili su danas gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova zamjenica Jelena Hrgović zahvalivši im se na svemu dobrome što su svojim radom napravili za građane Splita i Gradsku upravu.

2017_12_21_zaposlenici1.jpg U ugodnom razgovoru s gradonačelnikom, te uz prigodnu zdravicu, skorašnji umirovljenici prisjetili su se lijepih trenutaka provedenih u Banovini i svojih davnih radnih početaka. Jedan od njih je i referent Branko Lemo iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo:
„Lijepe smo godine života proveli u Banovini. Radili smo profesionalno, prema pravilima struke, uz odnos poštovanja prema svakoj stranci i građaninu Splita. Sada ćemo se posvetiti našoj djeci i unucima. Ono što želim poručiti je vrlo kratko: časno smo i pošteno radili, nismo uhljebi“, poručio je Lemo zahvalivši se gradonačelniku i n2017_12_21_zaposlenici2.jpgjegovoj zamjenici na prijemu.
Gradonačelnik je djelatnicima poželio sretan Božić i Novu godinu, te im poručio kako su svojim radom pokazali kako su bili i ostali –  časnici grada. „Vi ste časnici grada Splita. I ovim prijemom želim vratiti dostojanstvo djelatnicima Gradske uprave koji vrijedno i požrtvovno rade za svoje građane, a takvi ste i vi koji odlazite u zasluženu mirovinu. Radili ste vrijedno, profesionalno i oni koji sutra dođu na vaša radna mjesta morat će se svojski potruditi da vas dostojno zamjene. Sada uživajte s vašim obiteljima i hvala vam na svemu“, kazao je gradonačelnik. Na kraju prijema uslijedilo je zajedničko fotografiranje u atriju Banovine, a svoje kolege zaposlenici Banovine u zasluženu mirovinu ispratili su dugim i gromoglasnim aplauzom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba