index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

Svečano obilježeno 50 godina Športskog saveza invalida grada Splita

U amfiteatru Medicinskog fakulteta svečano je obilježeno 50 godina Športskog saveza invalida grada Splita.

2017_12_08_Savez_01.jpg Obraćajući se prisutnima u ime gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, zamjenik gradonačelnika Nino Vela izrazio je ponos i zadovoljstvo zbog velikog jubileja i svih postignutih rezultata.

2017_12_08_Savez_03.jpg„50 godina rada i nagrada Grada Splita koju je Športski savez invalida dobio činjenice su koje dovoljno govore same za sebe. Znam da težite najboljim rezultatima i da pomičete vlastite granice. Svima ste uzor i ponos. Grad Split će biti uz vas na vašem putu truda i ustrajnosti“, poručio je zamjenik Vela. Predsjednik Saveza Mijo Bakić kazao je kako se do velike obljetnice stiglo kroz godine rada i nesebičnog truda.

2017_12_08_Savez_02.jpg„Dio smo velike splitske sportske obitelji. Mnogo smo medalja donijeli u naš grad. Ni u godini jubileja rezultati sportaša nisu izostali. Spomenimo Anđelu Mužinić koja je na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu u Sloveniji osvojila zlatnu medalju u ekipnom natjecanju u paru sa kolegicom Helenom Dretar Karić. Ivan Mikulić  je na Svjetskom prvenstvu u para-taekwondou u Londonu osvojio srebrnu medalju. Lucija Brešković u judu na Europskom prvenstvu u Velikoj Britaniji postala je viceprvakinja Europe u kategoriji do 70 kg. Ante Rađa osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u plivanju za osobe s invaliditetom u Meksiku. Ponos me ispunjava zbog brojnih rezultata i velikog rođendana kojeg danas slavimo“, kazao je, između ostalog, Bakić. Svečanosti je nazočila Anđela Mužinić u ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, potom predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, gradova Kaštela i Solina, Splitskog  saveza športova, NK „Hajduk“, te predstavnici sportskih i braniteljskih udruga. Dodijeljene su brojne nagrade i priznanja, a u glazbeno-plesnom dijelu programa nastupili su klapa „Mriža“ i KUD „Jedinstvo“.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba