index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

U  Splitu se održava Izborni kongres Europske gimnastičke federacije

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara u svojstvu izaslanika predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića sudjelovao je danas na otvorenju 27. izbornog kongresa Europske gimnastičke federacije u hotelu „Le Meridien Lav“ te zahvalio što je Split, ...

2017_12_01_Lav_05.jpg ... u jakoj međunarodnoj konkurenciji prije dvije godine u Bratislavi, izabran za domaćina kongresa.
„Split se diči titulom najsportskijeg grada u Hrvatskoj. Izbor Splita za održavanje ovako značajne manifestacije je dobra odluka iz više razloga. Vjerujem da je presudila i činjenica da su splitski sportaši do sada osvojili čak 99 olimpijskih medalja. Dakle,  jedan mali grad sa oko 150 tisuća stanovnika osvojio je gotovo 100 olimpijskih medalja. Izborni kongres Europske gimnastičke federacije je najznačajnijih događaj svoje vrste ove godine u Hrvatskoj“, kazao je Krstulović Opara poželjevši pri tome sudionicima kongresa uspješan rad.

2017_12_01_Lav_03.jpgPredsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec istaknuo je, između ostalog, kako će kongres  u Splitu zasigurno pomoći i pri kandidaturi Hrvatske za domaćinstvo Europskog prvenstva u gimnastici 2021. godine. Skup su također pozdravili predstavnici Ministarstva turizma, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Splitsko-dalmatinske županije, te brojni predstavnici europskih gimnastičkih organizacija . Na kongresu bit će izabran predsjednik i sva tijela Europske gimnastičke federacije. 

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba