index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Pokrenute aktivnosti na izradi Dugoročne strategije razvoja grada Splita

Na inicijativu predsjednika Gradskog vijeća Jure Šundova danas je održan sastanak predstavnika svih klubova vijećnika u splitskom Gradskom vijeću na temu izrade „Dugoročne strategije razvoja grada Splita“.

2017_11_30_Sastanak A.jpg Sastanku, na kojem su bili predstavnici klubova Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske građanske stranke, Pametno, Socijaldemokratske partije te MOST-a, prisustvovao je i gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojim suradnicima.

Očitujući se o temi svi sudionici su izrazili jedinstven stav o nužnosti Dugoročne strategije razvoja te da s njenom izradom treba početi što prije. Ujedno, da u proces njenog donošenja treba uključiti sve potencijale grada, od Sveučilišta i udruga, do građana, odnosno cijele zainteresirane javnosti, s obzirom na važnost i sveobuhvatnost tog dokumenta.

Na sastanku je zaključeno da će sve političke opcije u Gradskom vijeću, do 15. siječnja 2018. godine, dostaviti svoju viziju i prijedloge za „Projektni zadatak“ za izradu Strategije, dakle vezano za platformu, načela i smjernice za izradu tog dokumenta. Također, da za prvu radnu sjednicu Gradskog vijeća u 2018. godini, isti sudionici, kao koordinacija klubova trebaju pripremiti Informaciju o poduzetim i predstojećim aktivnostima na izradi Dugoročne strategije.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba