index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Stručni skup o sanaciji Karepovca

Budući da je u srijedu počela prva faza sanacije Karepovca prebacivanjem starog otpada, građani Splita jutros su, kako je i očekivano, mogli osjetiti povećanu koncentraciju neugodnih mirisa u zraku. Nastavni zavod za javno zdravstvo provodi kontinuirana ...

2017_11_24_karepovac.jpg ... mjerenja plinova i ona ne prelaze granične vrijednosti. Grad Split će zahtijevati da se mjerenja kompletiraju i prošire prema važećim pravilnicima.
 
Kako bi građane što bolje upoznali s budućim aktivnostima i tijekom sanacije, Grad Split i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organiziraju Stručni skup o sanaciji odlagališta Karepovac u ponedjeljak, 27. studenog 2017. godine u 11 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Kamen (Sv. Mihovila 52, 21 119 Kamen).
Na skupu će govoriti gradonačelnik Andro Krstulović Opara, načelnica Sektora zaštite okoliša, Aleksandra Čilić, projektant Davor Barać te prokurist tvrtke G.T. Trade , Arsen Zoran Tonšić .
 
O tijeku radova na sanaciji odlagališta i kvaliteti zraka u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Grad Split će  kontinuirano izvještavati, a građani trenutne vrijednosti mjerenja mogu u svakom trenutku provjeriti na internetskim stranicama Čistoće Split.
Kako je i najavio prilikom službenog početka radova gradonačelnik Andro Krstulović Opara, s nadzornim inženjerima i izvođačima radova dogovoreno je da se u trenutku kad emisija neugodnih mirisa bude najveća vodi računa i o klimatskim uvjetima te da se tome prilagoditi posao.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba