index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Župan Boban primio laureate Dana hrvatskog turizma

Dobitnike priznanja na Danima hrvatskog turizma s područja Splitsko-dalmatinske županije danas je primio župan Blaženko Boban uputivši im čestitke i zahvalu na promociji dalmatinskog i splitskog turizma.

2017_11_03_zupanija1.jpg „Posebno veseli što se naša Dalmatinska zagora našla među tri finalista u kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma. U podsezoni prema podacima za listopad, naša županija je prva destinacija u Hrvatskoj. Velika zahvala ide gradu Splitu koji je ponio titulu turističke destinacije godine, te na tome čestitam splitskom gradonačelniku i njegovoj ekipi“, kazao je župan Boban.
Direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić istaknula je kako se u prvih deset mjeseci ove godine bilježi porast dolazaka gostiju za čak 26 posto, a u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Split se, kazala je Vukšić, potvrdio kao vodeća turistička destinacija u Hrvatskoj. 2017_11_03_zupanija2.jpg
„Grad Split i Županija splitsko-dalmatinska su dokaz da se zajedničkim radom mogu ostvariti najbolji rezultati. Očekujemo nastavak tog trenda. Želimo razvijati poslovni i zdravstveni turizam, a velike su mogućnosti i u gastronomskom turizmu“, istaknula je direktorica TZ-a Splita. Nazočnima su na uspjehu čestitali direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella i pročelnik županijskog Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Stipe Čogelja. Svečanosti je nazočila i Ela Žižić, pročelnica Službe za gospodarstvo, turizam, međunarodne i europske fondove Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba