index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Sustipan /4/

Počeli radovi na uređenju nogostupa na Pazdigradu

Danas su počeli glavni radovi na uređenju nogostupa i autobusnog stajališta uz državnu cestu DC 8, na predjelu Pazdigrada.

2017_10_12_Nogostup_A.jpg Riječ je o potezu dužine od 800 metara od Mertojaka do Duilova sa stajalištem Lovrinac/Zbor narodne garde. Investitor radova su Hrvatske ceste d.o.o., koje će obavljati i nadzor radova, a prema projektu splitskog poduzeća Trivium d.o.o. radove će izvoditi Poduzeće za ceste Split d.d. Radovi vrijedni milijun kuna s PDV-om trebali bi biti završeni u roku tri mjeseca.

Zamjenik splitskog gradonačelnika Nino Vela je izrazio posebno zadovoljstvo započetim radovima, s obzirom da je još kao predsjednik Gradskog kotara Žnjan, prije dvije godine dao inicijativu za uređenje ove dionice ceste i autobusno stajalište.

2017_10_12_Nogostup_B.jpg„Ovo je mali korak u okviru dobre suradnje Grada Splita i Hrvatskih cesta, a efekti te suradnje će se u predstojećem vremenu vidjeti u puno većim razmjerima. Naime, u intenzivnim smo razgovorima  s predstavnicima Hrvatskih cesta o budućim zahvatima na čvorištima u Stobreču i Solinu, odnosno na raskrižjima Zbora narodne garde sa Ulicom Domovinskog rata i Poljičkom“, kazao je zamjenik gradonačelnika Nino Vela.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba