index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

Ministrica znanosti i obrazovanja posjetila OŠ „Žnjan-Pazdigrad“

„Ovo je lijep dan za Split koji je konačno dobio školu za 21. stoljeće“, kazala je to danas ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak prilikom poslijepodnevnog obilaska novootvorene Osnovne škole „Žnjan-Pazdigrad“.

2017_09_04_ministrica.jpg „Bez obzira što se dugo čekalo na školu, istaknula se dobra suradnja osnivača, Grada Splita i resornog ministarstva, a u ovom projektu nadiđene su sve stranačke različitosti. U Republici Hrvatskoj moramo početi razmišljati o koncepciji definiranja mreže škola i zadaća je Ministarstva znanosti i obrazovanja da radi na tom cilju“, rekla je ministrica Divjak kazavši kako će biti riješen i problem Osnovne škole „Pujanki“.
„Zakonodavni okvir je takav da osnivači škola financiraju izgradnju, a za takve projekte na raspolaganju su i sredstva iz EU fondova. No, jasno je da u slučaju škole „Pujanki“ postoji dobra volja ministarstva i Grada Splita, te ćemo zajedno ćemo iznjedriti najbolje rješenje“, poručila je ministrica okupljenim novinarima.U pratnji ministrice bili su gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegovi  zamjenici  Jelena Hrgović i Nino Vela, a dobrodošlicu joj je izrazila  privremena ravnateljica škole Antonela Petrić te učenici koji su izveli kraći prigodni program.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba