index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Tomića stina

Poljud pozdravio svjetske prvake u vaterpolu

Uoči nogometne utakmice „Hajduk“-„Brondby“ u omladinskoj trofejnoj sali nogometnog stadiona na Poljudu održano je svečano primanje za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju koja je na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila zlatnu medalju.

2017_08_03_hajduk_vaterpolo-1.jpg Na osvojenoj medalji čestitke je uputio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, kao i predsjednik HNK „Hajduk“ š.d.d. Ivan Kos.
Gradonačelnik se u svom obraćanju vaterpolistima prisjetio velike vatrene stihije koja je nedavno zaprijetila Splitu i njegovim građanima. 2017_08_03_hajduk_vaterpolo-2.jpg
„Prije tjedan i pol dana u Splitu nije bilo lako živjeti. Branili smo se od požara. Upravo je vaša pobjeda vratila osmjeh na lica Splićana. Vaša pobjeda bila je doista srčana i veličanstvena. Grad će to znati cijeniti. U ime grada i naših građana, kao i u svoje osobno ime, čestitam na pobjedi. Vama i vašim obiteljima želim puno sreće i zadovoljstva. Split je svoj sport i sportske uspjehe unio u svoj identitet. Sada će i ova velika pobjeda biti dio identiteta našeg velikog grada“, kazao je gradonačelnik Krstulović Opara koji je potom vaterpolistima i članovima stožera reprezentacije uručio poklone Grada Splita, posebnu ediciju reprodukcije na drvu „Vaterpolisti“ Vaska Lipovca, velikana hrvatske i europske moderne umjetnosti.  
Također, i predsjednik HNK „Hajduk“ čestitao je vaterpolistima na osvojenom svjetskom zlatu uručivši im prigodne darove, šal i dres s njihovim imenima, a nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.
2017_08_03_hajduk_vaterpolo-3.jpgSvečanosti u omladinskoj trofejnoj sali nazočili su i glavni tajnik Hrvatskog vaterpolo saveza Renato Živković, članovi Izvršnog odbora Hrvatskog vaterpolo saveza, proslavljeni vaterpolist Perica Bukić, te brojni  uzvanici iz sportskog i društvenog života grada pod Marjanom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba