index
gradska_uprava.gif
Gradsko vijeće
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradska uprava
Službeni glasnik
Temeljni akti grada
Javna priznanja
Telefonski imenik Gradske uprave
Arhiva sjednica poglavarstvamain_galerija
Split - Tomića stina

Informacije za roditelje budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad

Od početka naredne školske 2017./18. godine započinje s radom Osnovna škola Žnjan–Pazdigrad. Roditelji budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad ovdje mogu pronaći informacije o upisima, udžbenicima, razrednim odjelima...

2017_06_26_pazdigrad.jpg
OBAVIJESTI ZA RODITELJE

-   Budući prvaši
Roditelj čije je dijete bilo u OŠ Mertojak ili u OŠ Trstenik na provjeri spremnosti za upis (testiranju) i koji je izrazio želju za upisom djeteta u 1. razred u OŠ Žnjan - Pazdigrad obavio je sve obveze i njegovo dijete će se naći na popisu upisanih učenika koji je OŠ Žnjan – Pazdigrad dužna do 31. kolovoza 2017. godine dostaviti Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Roditelj čije dijete nije bilo u OŠ Mertojak ili u OŠ Trstenik na provjeri spremnosti za upis (testiranju), a želi dijete upisati u 1. razred u OŠ Žnjan - Pazdigrad mora se javiti u OŠ Trstenik (tel. 465-016) kako bi se službenim putem zatražila dokumentacija s testiranja od škole u kojoj je dijete testirano.
 
-   Učenici koji prelaze u OŠ Žnjan – Pazdigrad
Roditelj s prebivalištem na području Gradskog kotara Žnjan čije je dijete bilo upisano u neki od razreda osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. i koji je predao anketni listić u kojem je izrazio želju da mu dijete nastavi školovanje u OŠ Žnjan - Pazdigrad obavio je svoje obveze, a službenim putem će se nakon 21. kolovoza 2017. godine zatražiti dokumentacija potrebna za prelazak iz „stare“ u novu Školu. Roditelj koji u anketnom listiću nije izrazio želju za prelaskom učenika u OŠ Žnjan - Pazdigrad, a u međuvremenu se predomislio, dužan je ponovo ispuniti anketni listić i žurno ga dostaviti u OŠ Trstenik.

Roditelj (bez obzira na adresu prebivališta) čije je dijete bilo upisano u neki od razreda osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. i koji nije predao anketni listić i na taj način nije izrazio želju da mu dijete nastavi školovanje u OŠ Žnjan - Pazdigrad, dužan je popuniti anketni listić poslan svim osnovnim školama Grada Splita u mjesecu travnju 2017.g. i žurno ga dostaviti u OŠ Trstenik, a službenim putem će se nakon 21. kolovoza 2017. godine zatražiti dokumentacija potrebna za prelazak iz „stare“ u novu Školu.


> Anketni listić za roditelje

> Produženi boravak u OŠ Žnjan-Pazdigrad

> Učenici prijavljeni za upis u Osnovnu školu Žnjan – Pazdigrad 

> Obavijest o popisu učenika po razrednim odjelima


Popis udžbenika za učenike OŠ Žnjan-Pazdigrad


> Prvi razred

> Drugi razred

> Treći razred

> Četvrti razred

> Peti razred

> Šesti razred

> Sedmi razred

> Osmi razred

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba