index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

13. lipnja 2017. - Projekt „Blago našeg Marjana“ – finalno natjecanje u znanju i proglašenje naj  plakata

U utorak, 13. lipnja 2017.  s početkom u 11.00 sati u Vili Dalmaciji će se održati završnica ovogodišnjeg projekta „Blago našeg Marjana“: izložba svih radova – školskih plakata te finalno natjecanje u znanju tročlanih ekipa – finalista  iz OŠ Gripe, OŠ Marjan, OŠ Mertojak i OŠ Pojišan.

Tada će se proglasiti pobjednici u znanju te najbolji školski plakati, dodijeliti priznanja i nagrade najuspješnijim učenicima i školama, sudionicima projekta.
 
U okviru provedbe gradske akcije „Grad Split – prijatelj djece“ prošle školske godine je osmišljen i prvi puta proveden projekt„Blago našeg Marjana“ koji je uveden u školske kurikulume 4. razreda splitskih osnovnih škola. Ove školske godine, u razdoblju ožujak – svibanj, 1.659 učenika 4. razreda iz svih 27 splitskih osnovnih škola u pratnji edukatora iz Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan te svojih učiteljica i učitelja prolazili su duž šest postaja Park-šume Marjan i na terenu stjecati znanja iz prirode, biologije, povijesti i ekologije. Nakon provedenih poučnih šetnji održana je poluzavršnica natjecanja u znanju, a sudionici su izradili i svoje školske plakate.

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba