index
naslovnica.gif
Grad Split
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradsko vijeće
Pravo na pristup informacijama
Zaštita osobnih podataka
Službeni glasnik
Telefonski imenik gradske uprave
Kulturna strategija grada Splita
Strategija Urbane aglomeracije Split
Arhiva vijesti
main_galerija
   
22. studenog 2017.
2017_11_22_karepovac1.jpg

Počeli radovi na sanaciji odlagališta otpada na Karepovcu

„Danas počinjemo jedan veliki iskorak prema budućnosti grada. Vjerujem da ćemo u dobro ugovorenom poslu s „Eurco d.d.“ i „G.T. Trade d.o.o.“ te svima drugima koji će odrađivati ovaj značajan posao za grad Split i 19 gradova i općina naše županije koji zadnjih 50-tak godina ovdje odlažu svoj otpad dovršiti ovu priču u ugovorenom roku od 30 mjeseci.

   
22. studenog 2017.
2017_11_22_adriatic-expo.jpg

U Spaladium areni otvoren sajam „Adriatic Design Expo 2017.“

U Spaladium areni danas je svečano otvoren međunarodni sajam namještaja, rasvjete i unutarnjeg uređenja „Adriatic Design Expo 2017.“ koji se održava do 25. studenog. Čestitke organizatorima i izlagačima uputio je gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

   
22. studenog 2017.
2017_11_22_kotor.jpg

Zamjenik Nino Vela na proslavi Dana Kotora

Povodom Dana grada Kotora, zamjenik gradonačelnika, Nino Vela nazočio je u utorak Svečanoj sjednici Skupštine Općine Kotor kojoj se odazvao na poziv kotorskog gradonačelnika, Vladimira Jokića i predsjednice Skupštine, Dragice Perović.

   
21. studenog 2017.
2017_11_21_javni-radovi.jpg

Raspisan natječaj za obavljanje poslova preventivne zaštite od požara i bujičnih poplava

U sklopu provedbe Programa javnog rada – aktivacije nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava, koji se financira iz sredstava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Grad Split je raspisao natječaj za prijem 320 osoba, koje će biti zaposlene na tim poslovima.

   
20. studenog 2017.
2017_11_20_Pressica 004.jpg

Završena digitalizacija i katalogizacija arhive danskog arhitekta-arheologa Ejnara Dyggvea

U povodu završetaka procesa digitalizacije, katalogizacije i otvorenog pristupa cjelokupnoj arhivi danskog arhitekta-arheologa Ejnara Dyggvea, u splitskoj Gradskoj upravi je danas održana konferencija za novinare na kojoj su o značaju projekta govorili splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, veleposlanik Kraljevine Danske Christian Thorning te voditelj Konzervatorskog odjela Ministarstva kulture u Splitu Radoslav Bužančić.

   
20. studenog 2017.
2017_11_20_djeca-eu_izlozba.jpg

Otvorena izložba radova povodom Međunarodnog dana dječjih prava

Povodom Međunarodnog dana dječjih prava danas je u atriju Gradske uprave svečano otvorena izložba crteža učenika Osnovne škole „Manuš“. Otvorenju izložbe radova na temu dječjih prava, koju je organizirao Dječji forum „Splitska dica“ OŠ Manuš, ...

   
20. studenog 2017.
2017_11_20_Posjet_ministra_01.jpg

Ministar Bošnjaković u posjeti Splitu

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković održali su sa suradnicima u ponedjeljak radni sastanak u splitskoj Gradskoj upravi.

   
17. studenog 2017.
2017_11_17_vukovar.jpg

Paljenjem svijeća odana počast vukovarskim žrtvama

Paljenjem svijeća na početku Vukovarske ulice, kraj spomenika „I u mom gradu Vukovar svijetli“, predstavnici Grada Splita, udruga proizašlih iz Domovinskog rata, gradski vijećnici i brojni građani obilježili su Dan sjećanja na žrtve Vukovara.

   
17. studenog 2017.
2017_11_17_Trumbić_01.jpg

Splitski gradonačelnik položio cvijeće na grob velikana Ante Trumbića

U povodu 79. obljetnice smrti velikog splitskog i hrvatskog političara dr. Ante Trumbića, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara jutros je položio cvijeće na njegovom posljednjem počivalištu u klaustru samostana crkve svetog Frane.

   
17. studenog 2017.
2014_03_15_Banovina_01.jpg

Poziv na edukaciju za udruge za zaštitu potrošača

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, nositelj područja zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj, započinje sa Ciklusom stručnih edukacija namijenjenih udrugama za zaštitu potrošača Republike Hrvatske.


 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba