index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

10. ožujka 2017. - Edukativni program: KREATIVNI PROCES

Desk Kreativna Europa u suradnji s Gradom Splitom organizira edukativni program pod nazivom „Kreativni proces“ koji ima za cilj potaknuti sudionike na inovativno razmišljanje izvan okvira dosadašnjih praksi i osposobiti za apliciranje na natječaje za EU fondove i programe.

Za ovu edukaciju nije potrebno imati osmišljen projekt te je zamišljeno da svi polaznici na kraju tri susreta imaju (fiktivnu ili pravu) prijavu za program Kreativna Europa i iskustvo s kojim mogu krenuti dalje promišljati o tome gdje se i kako realizirati svoje ideje u europskim programima i fondovima.
Edukativni program odvijat će se kroz tri faze tijekom ožujka, lipnja i rujna ove godine, a svi sudionici će dobiti će Certifikat o sudjelovanju.
Svi  zainteresirani, moraju ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na Službenim stranicama Grada Splita (www.split.hr)  i popunjeni obrazac poslati do 17. ožujka 2017. na mail adresu: ced@min-kulture.hr 
 
Serija radionica „Kreativni proces“ odvija se na slijedeći način: 
• Quantity Breeds Quality – Kvantitetom do kvalitete: rad u grupama
OŽUJAK  - 21.03.2017. u prostorima Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7
Ovo je interaktivna radionica koja kroz različite metode otvara sudionike prema razvijanju ideja i osmišljavanju projekata
U ovoj fazi naglasak je na procesu, brainstormingu i slaganju koncepta projekta
Trajanje: 3,5 sata
• Projekt za Kreativnu Europu: predavanje s gostom
LIPANJ (točno vrijeme i mjesto održavanja će biti naknadno javljeno)
Radi se o predavanju koje vodi prema usmjeravanju ideja prema prijavi za natječaj na Kreativnu Europu, uvažavajući prioritete i kriterije ocjenjivanja. Gost predavač je partner u jednom od projekata, koji će podijeliti svoje iskustvo razrade, prijave i provedbe projekta čime će ponuditi pogled iznutra i svojim iskustvom pomoći odgovoriti na neka pitanja koja sudionici imaju.
Sudionici će u imati priliku analizirati i proučavati različite primjere dobrih praksi prijavljenih projekata, kroz materijale i radne zadatke na licu mjesta.
Trajanje: 2,5 sata
• Prijava na Kreativnu Europu: predavanjem s radom na prijavi
RUJAN  (točno vrijeme i mjesto održavanja će biti naknadno javljeno)
U ovom trenutku, mjesec dana prije roka za podnošenje prijave na program Kreativna Europa, prolazimo tehničke detalje izrade prijavnice: pisanje narativa, ispunjavanje budžeta, tablica i popratnih dokumenata. Pri tome nije neophodno imati uistinu prijavnicu, ona može biti i fiktivna. Ideja ovog dijela edukacije jest da se sudionici praktično upoznaju s ispunjavanjem prijavnice i dobiju informaciju više o tehničkim pitanjima koja nas sve muče prilikom pisanja iste.Trajanje: 2 sata + individualne konzultacije

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba