index
naslovnica.gif
Press
Izvješća za medije
Reakcije, demanti, pojašnjenja
Obavijestimain_galerija

20. siječnja 2017. - Prijave za upis učenika prvih razreda Osnovne škole Žnjan-Pazdigrad

Početkom naredne školske 2017./18. godine trebala bi započeti sa radom nova osnovna škola Žnjan Pazdigrad.

Stoga, Grad Split kao osnivač buduće Škole preporuča svim roditeljima Gradskog kotara Žnjan da kod on-line prijave svog djeteta u prvi razred Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji prijave svoje dijete u jednu od dvije škole najbliže svom mjestu prebivališta (Osnovna škola Metrojak i Osnovna škola Trstenik), a u rubrikama prijavnog on-line obrasca pod „Razlog za drugu školu“ navedu  prebivalište, a u rubrici „Druga škola“ navedu Žnjan – Pazdigrad.

Postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece, te sve ostale potrebne radnje vezano za upis učenika u prvi razred će se obaviti u osnovnim školama Metrojak i Trstenik.

Nakon što se provedu sve gore spomenute radnje, upisna dokumentacija učenika prvih razreda škole Žnjan-Pazdigrad, proslijedit će se  privremenom ravnatelju škole koji će od Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, odnosno Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH, te zatražiti ustroj razrednih odjela.

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita donijeti će se Odluka o osnivanju škole čiji sastavni dio je i definiranje osobe privremenog ravnatelja.


Molimo vas da sukladno uređivačkoj politici vaše medijske kuće pravovaljano informirate javnost.

URED GRADA

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba