index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

Gradonačelnik posjetio centre „Juraj Bonači“ i „Slavu Raškaj“

U povodu blagdana Svetog Nikole splitski gradonačelnik Ivo Baldasar obišao je danas Centre za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ i „Slava Raškaj“ gdje su štićenici uz pomoć svojih odgajatelja pripremili bogat scensko-glazbeni program.

2016_12_06_juraj-bonaci.jpg Ravnateljica „Juraja Bonačija“ Snježana Čotić izrazila je dobrodošlicu gradonačelniku koji joj uručio prigodne poklone: košaru sa slatkišima i novčani dar u iznosu od pet tisuća kuna.
 
„Mjesec prosinac je razdoblje kada najviše pažnje posvećujemo potrebitima i djeci s posebnim potrebama. Zaželio bih djeci i svim zaposlenicima sretne i vesele nadolazeće blagdane. Posebno zahvaljujem osoblju koje brine i pomaže djeci, te im želim mnogo strpljenja u plemenitoj zadaći koju obavljaju“, kazao je gradonačelnik.

Ravnateljica Čotić zahvalila j2016_12_06_slava-raskaj.jpge na podršci koju Grad Split pruža ustanovi koja broji preko 400 korisnika.

„Iako smo državna institucija imamo odličan odnos sa Gradom Splitom koji nam je omogućio da uredimo okoliš naše zgrade i parkirališni prostor“, istaknula je Čotić.

Puno veselja  i zabavnog scenskog programa bilo je i u Centru „Slava Raškaj“ gdje je gradonačelnik također donio veliku košaru sa slatkišima i novčani bon od pet tisuća kuna.

Željka Paleka, ravnateljica Centra koji skrbi o 200 štićenika, upoznala je gradonačelnika sa radom ustanove i projektima u tijeku.

Predblagdanskom druženju u Centru „Slava Raškaj“ nazočili su i predstavnici Zajednice Talijana-Split.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba