index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Javno predstavljanje Gradskog programa za mlade

Grad Split i CEDRA Split organiziraju javno predstavljanje Gradskog programa za mlade Grada Splita od 2017. do 2020. godine (u daljnjem tekstu GPM) koje će se održati u petak, 28. listopada 2016. godine u 18:00 sati u Dvorani 1 Središnje knjižnice „Marko Marulić“, Ulica slobode 2, Split.

Split_panorama.jpg U razdoblju od 5. do 20. listopada 2016. godine, Nacrt GPM-a stavljen je na uvid svima zainteresiranima na internet stranicama Grada Splita kako bi se prikupile povratne informacije, prijedlozi, primjedbe i komentari vezani uz navedeni Nacrt koji je izrađen na temelju informacija dobivenih tijekom istraživanja provedenih putem okruglih stolova, fokus grupa i anketnih upitnika.
 
Na javnom predstavljanju GPM-a bit će prezentirana metodologija provedenog istraživanja, kao i mjere i aktivnosti koje su kreirane sukladno dobivenim rezultatima, odnosno bit će predstavljeni svi prijedlozi i primjedbe zaprimljeni za vrijeme trajanja online savjetovanja.
S obzirom da će tijekom predstavljanja svi prisutni imati priliku za iznošenje dodatnih prijedloga prije slanja konačne verzije na usvajanje, ovim putem Vas pozivamo da se odazovete, sudjelujete i doprinesete daljnjem unapređenju ovog gradskog dokumenta od ključne važnosti za gradsku politiku prema mladima.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba