index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

Gradonačelnik Ivo Baldasar primio splitske sportaše s invaliditetom, sudionike Paraolimpijskih igara održanih u Rio de Janeiru

Ivo Baldasar, gradonačelnik Grada Splita primio je danas u zgradi Gradske uprave splitske sportaše s invaliditetom, sudionike Paraolimpijskih igara koje su održane u Rio de Janeiru ...

2016_09_28_Paraolimpijci_A.jpg ... Anđelu Mužinić (stolni tenis), Luciju Brešković (judo IBCA) i Dina Sinovčića (plivanje) u pratnji trenera  Mirele Šikoranja Ivančin, Boška Rozge i Slobodana Glavičića.

Hrvatski paraolimpijci u Riju su osvojili pet medalja, od čega je srebrnu medalju u stolnom tenisu u ekipnoj konkurenciji osvojila Anđela Mužinić zajedno sa Helenom Dretar, a što je  prvo ekipno odličje za Hrvatsku u povijesti Paraolimpijskih igara.

„Zajedno s vašim trenerima pokazali ste nevjerojatan duh i borbenost. Mislim da svi možemo biti zadovoljni s ovom mladom i talentiranom reprezentacijom koja će sigurno u budućnosti ostvariti još velikih rezultata“, kazao je gradonačelnik Baldasar.

Sportašima je gradonačelnik uručio brončani grb Grada Splita, a Anđeli Mužinić i ček na iznos od 30 tisuća kuna.

2015_09_28_paraolimpijci_B.jpgNašim sportašima s invaliditetom na rezultatima su čestitali i Hrvoje Akrap, pročelnik Službe za sport  i sportsku infrastrukturu, savjetnik gradonačelnika za sport Ozren Bužančić, potom Mijo Bakić,  predsjednik Športskog saveza invalida grada Splita, te Hrvoje Kujundžić, stručni savjetnik Športskog saveza invalida grada Splita.

Paraolimpijske igre Rio 2016. održavale su se od 7. do 18. rujna. Hrvatska je nastupila s 19 sportaša od kojih su tri iz Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba