index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Otvoren novi studentski restoran

U Studentskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u sklopu Kampusa otvoren je danas najveći studentski restoran  u Splitu, površine 1500 metara četvornih, s više od 400 sjedećih mjesta.

2016_09_27_menza_002.jpg „Dobra prehrana jedan je od preduvjeta dobrog studiranja. I novi studentski dom jedan je od elemenata boljeg studentskog života u našem gradu , pa će u tom smislu Grad Split pomoći da se pronađe zemljište za izgradnju“, kazao je između ostalog Ivo Baldasar, gradonačelnik Grada Splita na svečanosti otvorenja nove studentske menze.

Sam događaj okupio je brojne uzvanike, od predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, do predstavnika splitskog Sveučilišta, brojnih fakulteta, Studentskog centra, udruga studenata, Hrvatske ratne mornarice, te gradskih vijećnika  i saborskih zastupnika.

2016_09_27_menza_004.jpgStenko Dell'Orco, ravnatelj Studentskog centra naglasio je da je ovo treća menza koju su otvorili ove godine, nakon "Indexa" u središtu grada, te restorana na Medicinskom fakultetu.

Autori nove menze su arhitekti Emil Šverko i Neno Kezić.
Sveučilišni rektor prof. dr. Šimun Anđelinović istaknuo je kako sama investicija iznosi nešto više od 7 milijuna kuna, te se zahvalio svim dosadašnjim ministrima znanosti koji su dali svoj doprinos u izgradnji sveučilišnog Kampusa u Splitu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba