index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Gradonačelnik primio svjetske juniorske prvake u vaterpolu

U povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu uzrasta U-18 u Podgorici, gradonačelnik Ivo Baldasar je danas primio šest reprezentativaca – članova splitskih klubova te vodstvo reprezentacije predvođeno izbornikom Joškom Krekovićem.

2016_09_27_Vaterpolisti 03.jpg Čestitajući reprezentativcima na ostvarenom uspjehu gradonačelnik Baldasar je kazao kako je taj izuzetni rezultat u duhu tradicije splitskog vaterpola.

„Nadam se da će svi ovi mladi vaterpolisti ostati u Splitu. Mi ćemo nastojati omogućiti financijske uvjete, ali Split teško može izdržati ovu razinu financiranja vrhunskog sporta. Nemamo industrije, koja je nekada bila važan oslonac. Sve je centralizirano u Zagrebu. Čak nemam ni javna poduzeća. Stoga je potrebno naći sponzore s kojima će se onda lakše podnijeti taj teret“, kazao je gradonačelnik Baldasar.

2016_09_27_Vaterpolisti 01.jpgU ime vaterpolista i vodstva reprezentacije zahvalio se izbornik Kreković ocijenivši kako je svima u gradu i vaterpolistima i klubovima u interesu da zlatni vaterpolisti ostanu u Splitu.

„Oni imaju najbolju volju da ostanu, upišu fakultete i igraju u splitskim klubovima. Oni su potencijal za kojeg možemo očekivati da će njihova imena dobiti 'pločice' među olimpijcima na zapadnoj obali“, kazao je izbornik Kreković.

2016_09_27_Vaterpolisti 02.jpgPotom je gradonačelnik mladim vaterpolistima uručio – srebrnjak s likom Ivana Meštrovića. Prigodni poklon su dobili: Luka Podrug (vratar), Karlo Kreković, Ivan Krolo, Duje Pejković (kapetan), Petar Bratim (vratar) i Zvonimir Butić. Izborniku Krekoviću, trenerima Mili Smodlaki i Rencu Posinkoviću te liječniku Boženu Pivalici i analitičaru Anti Koceiću uručeni su također prigodni pokloni.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba