index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Dodijeljene medalje Grada Splita trojici policajaca

U povodu Dana policije, gradonačelnik Ivo Baldasar je danas trojici policijskih službenika Splitsko dalmatinske policijske uprave uručio medalje Grada Splita, za njihov istaknuti rad u službi.

2016_09_21_Plakete_03.jpg Medalje su uručene Goranu Pfeiferu, policijskom inspektoru za istaknuti rad kojim je potvrdio dostupnost policije građanima i važnost partnerstva u rješavanju problema koje lokalna zajednica prepoznaje kao važne te posebnim angažmanom u brizi za rizične skupine i zaštitu mladih; Davoru Ajdukoviću, višem policijskom naredniku za istaknuti rad kojim je pridonio sigurnosti građana te stvaranju povjerenja stranih državljana u radu hrvatske policije te Predragu Kuncu, višem policijskom naredniku za istaknuti rad na terenu po problematici prometa kao i za rad kojim je u vrijeme turističke sezone pridonio realizaciji različitih ciljeva od protočnosti prometa, sigurnosti pješaka do prevencije težih prometnih prekršaja.

2016_09_21_Plakete_01.jpg„Ovim prijemom smo htjeli iskazati veliko poštovanje u ime Grada i građana, jer nagrada je jedna, da tako kažem, materijalna potvrda priznanja. Zahvaljujem se i vašim kolegama i zapovjednicima, ne samo na redovnom radu, nego i življenju, jer mislim da je policijski rad poziv, a ne samo posao. Stoga sam i iskoristio tu mogućnost da policijskim službenicima dodijelimo priznanje za doprinos našem gradu i vašem poslu. Prijedlozi su došli s vaše strane, od vaših kolega i zapovjednika što nagradu čini još važnijom“, rekao je gradonačelnik Baldasar, čestitajući nagrađenim policajcima. On je istakao da je zadovoljan sa stanjem sigurnosti. „Po svim izvještajima smo jedan od najsigurnijih gradova u Hrvatskoj, ako ne i najsigurniji, što znači i u Evropi. U padu su sve vrste delikata i kaznenih djela. Ono što je najvažnije je da je sigurnost turista na najvišoj razini, koji u svim izvještajima ističu da se osjećaju vrlo sigurno, a pri tome je policija vrlo diskretna“, kazao je gradonačelnik Baldasar.

2016_09_21_Plakete_02.jpgInspektor Pfeifer je zahvaljujući u ime nagrađenih Gradu Splitu što je prepoznat njihov rad. „U ime svih kolega, cijele Policijske uprave i svoje ime se zahvaljujem. Nagrade su potvrda dobre suradnje sa Gradom i poticaj da naša suradnja i ubuduće bude kao i do sada i da i dalje budemo na službi svim građanima. Svoj posao radimo sa srcem, ne samo mi, nego i sve naše kolege i smatramo da je i ovo priznanje svim policajcima i cijeloj Policijskoj upravi“, kazao je Pfeifer.

Slobodan Marendić, ovlaštenik za obavljanje poslova načelnika PU SD županije, zahvalio je gradonačelniku na prihvaćanju inicijative Policijske uprave, da nagradama, uoči Dana policije,  zajednica pokaže da prepoznaje rad policije. „Nagrađenim policajcima ovo priznanje puno znači. Možda oni u ovom trenutku neznaju iskazati koliko im to znači, ali je ovo sigurno jedan veliki podstrek za njihov rad i rad ostalih kolega. Ovo je i još jedna potvrda dobre suradnje Grada i Policijske uprave, ali i potvrda naše suradnje s građanima Splita, koju želimo još više razviti i mislim da smo u tome na dobrom putu. Mi smo oni koji smo na usluzi i koji želimo pomoći, bez obzira što tako ponekad ne izgleda“, kazao je Marendić.

Svečanosti su prisustvovali i Ilija Patrun, načelnik Prve policijske postaje, Ivan Lešina, pomoćnik načelnika u Drugoj policijskoj postaji, Miroslav Ugrina, pomoćnik načelnika u Postaji prometne policije te Paško Ugrina, voditelj Odjela prevencije.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba