index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Gradonačelnik Baldasar posjetio Osnovnu školu „Gripe“

Povodom početka nove pedagoške godine u splitskim osnovnim školama gradonačelnik Ivo Baldasar i pročelnica Službe za obrazovanje i znanost, Ines Milina Granza posjetili su danas Osnovnu školu „Gripe“.

2016_09_05_gripe1.jpg Dobrodošlicu im je zaželio  ravnatelj Davor Šimić, a za prvi dan škole prvašićima, njihovim roditeljima i gostima priređen je prigodni zabavni program.
Gradonačelnik im je zaželio uspješno školovanje, a roditeljima i nastavnicima puno sreće u odgoju i obrazovanju  najmlađih osnovaca.
„Ovo je vrijeme kada se i mi stariji prisjećamo svojih školskih dana, posebno kada smo prvi dan krenuli u školu. Želim vam da budete dobri učenici na radost vaših roditelja i učitelja, a nadam se da će vam  i malo stariji učenici pomoći i paziti na vas.“, poručio je gradonačelnik prvašićima Osnovne škole „Gripe“ .
2016_09_05_gripe3.jpg„Mnogi od vaših roditelja završili su ovu školu. Nadam se da će te dobro učiti i biti radosni kroz slijedećih 8 godina školovanja u našoj školi koja je upravo dobila novi stakleni krov, a prije tri godine i novu sportsku dvoranu“, istaknuo je ravnatelj Šimić. Inače, za ovu školsku godinu, 2016/2017. Ministarstvo znanosti, obrazovanja  i sporta RH donijelo odluku o financiranju projekta „S pomoćnikom mogu bolje II“ čime je Grad Split dobio gotovo 2 milijuna kuna bespovratnih sredstava.
Projektom su angažirana 82 pomoćnika za 113 učenika s teškoćama za 24 osnovne škole na području Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba