index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

Gradonačelnik posjetio mališe Dječjeg vrtića „Mandalina“

Povodom početka nove pedagoške godine u splitskim ustanovama predškolskog odgoja gradonačelnik Ivo Baldasar i pročelnica Službe za obrazovanje i znanost, Ines Milina Granza posjetili su danas Dječji vrtić „Mandalina“,  objekt u sastavu DV Marjan.

2016_09_01_DV_Marjan A.jpg Na početku nove pedagoške godine, kako je kazao gradonačelnik Baldasar,  uvijek se valja podsjetiti kako je sigurno odrastanje i briga o najmlađima, zajednička obveza svih nas.

Razgovarao je s tetama i zaposlenima u vrtiću, ali je ipak veći dio posjete bio rezerviran za druženje sa djecom kojima je donio veliku košaru punu slatkiša. Mališane iz vrtića „Mandalina“ interesiralo kako je to  biti gradonačelnik i je li gradonačelniku dosadno kada je kući i nije na poslu?

2016_09_01_DV_Marjan B.jpgMali Marko ponosno je gradonačelniku pokazao svoj trkaći automobil kojeg je sastavio od kockica, a potom je poželio slikati se s gradonačelnikom.„Budite dobri svojim tetama i veselite se u ovom lijepom vrtiću.“, rekao je gradonačelnik predškolcima. U sastavu Dječjeg vrtića „Marjan“  je 15 objekata predškolskog odgoja sa oko 900 djece, a jedan od njih je „ Mandalina“ koji je ujedno sjedište Ustanove, pa se  u njemu se nalazi ured ravnateljice , stručnih suradnika, tajnika i  računovodstva.U „Mandalini“  je smješteno oko 160 djece u 7 odgojnih skupina (3 jaslične i 4 vrtićne skupine), a ove pedagoške godine po prvi put kreće u jaslice / vrtić 30-tak novoupisane djece.  Samo tijekom ovog ljeta u ovaj objekt Grad Split sredstvima iz svog proračuna uložio je oko 360 tisuća kuna.
 

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba