index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Završen EU projekt „ Malom kavom do velikog posla“

Povodom završetka EU projekta „Malom kavom do velikog posla!“ u maloj vijećnici zgrade Gradske uprave održana je konferencija za medije na kojoj su govorili Ela Žižić, ...

2016_07_19_Poduz_caffe_B.jpg ... pročelnica Službe za gospodarstvo, turizam, međunarodne i europske fondove, Vesna Ivić Šimetin, direktorica Hrvatske udruge poslodavaca, te Krešimir Budiša, direktor tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o..

„Održano je ukupno osam Poduzetničkih kafića na kojima su gostovala 33 predavača-poduzetnika, a ukupno je bilo preko 700 sudionika, poduzetnica i poduzetnika kao publika“-kazala je uvodno pročelnica Žižić.

Prema njezinim riječima, bila je to prigoda da se kroz besplatna neformalna druženja uz razmjenu poduzetničkih iskustava podrži i ojača poduzetnička kultura u gradu Splitu. Teme o kojima se slušalo i raspravljalo bile su žensko poduzetništvo, socijalno poduzetništvo, turizam, EU fondovi, nautika i pomorstvo, ICT industrija, turizma, startup tvrtke, turizam na splitski način, te poljoprivreda.

Čelnica HUP-a, Vesna Ivić Šimetin  projekt „Malom kavom do velikog posla!“ ocijenila kao „puni pogodak“.
„Sama činjenica da je na radionicama bilo preko 700 sudionika, poduzetnika početnika, kazuje da je projekt naišao na veliki interes i da je uspio. Nadam se da ćemo  i dalje nastaviti s dobrom suradnjom“-istaknula je Ivić Šimetin.

2016_07_19_Poduz_caffe_C.jpgKrešimir Budiša, direktor tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o. zahvalio se Gradu Splitu i HUP-u na suradnji i izrazio želju da će se dobra suradnja na ovom projektu nastaviti  i dalje.
Navedimo da je ukupna vrijednost ovog projekta iznosila 297 tisuća kuna i u cijelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Projekt se izvodio u razdoblju od studenog 2015. do srpnja 2016. godine.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba