index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

EU projekt za mlade

U prostorijama splitske Udruge MoSt održan je regionalni stručni skup pod nazivom „Mladi u riziku –problem ili izazov za zajednicu“. Skup su u ime Grada Splita pozdravile Aida Batarelo, zamjenica dogradonačelnika ...

2016_07_19_most1.jpg ... i Nina Miličević, savjetnica gradonačelnika za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu, a skup je otvorila Đordana Barbarić, predsjednica Udruge MoSt.
„Pozdravljam skup u ime gradonačelnika i svoje osobno ime. Grad će nastaviti podržavati ovaj vrijedan projekt, kao i Udrugu MoST, jer s mladima treba raditi, te im treba dati priliku da izraze svoje interese. Želim vam još ovakvih projekata i nadam se daljnjoj suradnji.“, poručila je zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo.
Savjetnica Miličević također je istaknula podršku Grada Splita projektima koji se tiču mladih.
„Udruga MoSt pokazala se kao motor u mnogo čemu. Cilj ovog projekta je da mladi sami osmisle svoje sadržaje i projekte u kojima vide 2016_07_19_most2.jpgsvoju zanimaciju, interes, te u kojima vide zadovoljenje svojih potreba.“, kazala je savjetnica Miličević. Regionalni skup se provodi u okviru projekta „Lokalne mreže podrške mladima u riziku - osnaženi, educirani, aktivni, zaposleni“ koji Udruga MoSt provodi u partnerstvu s Gradom Splitom, udrugom "Mladi u EU" iz Šibenika i Zavodom za javno zdravstvo Zadar. Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. U okviru projekta u razdoblju od srpnja 2015. do srpnja 2016. godine provode se brojni sadržaji za mlade u dobi od 15-30 godina u gradskim kotarevima Spinut i Blatine i Mjesnom odboru Žrnovnica, te je pokrenuto niz socijalnih usluga za mlade u riziku i one koji izlaze iz sustava alternativne skrbi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba