index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Predstavljen izvedbeni projekt rekonstrukcije i dogradnje Osnovne škole „Pujanke“

Grad Split i arhitektonsko-projektni biro „Kapov d.o.o.“ iz Splita sklopili su Ugovor za izradu projektne dokumentacije (glavnog i izvedbenog projekta) za rekonstrukciju i dogradnju Osnovne škole „Pujanke“.

2014_04_10_Split_C.jpg Sukladno ugovoru, projektantica Moranka Kapov u Maloj Sali zgrade splitske Gradske uprave održala je prezentaciju na kojoj su predstavnici Grada upoznati sa izvedbenim projektom i njegovim detaljima.

Kako je istaknuto na prezentaciji, rekonstrukcijom i dogradnjom Osnovne škole „Pujanke“, objekt će dobiti čak 8 novih učionica 2 sobe za produženi boravak, 4 kabineta, blagovaonicu, kuhinju s pripadajućim pratećim prostorima te prostore školske uprave. Preciznosti radi, riječ je o bruto nove izgradnje ukupne površine: 2.782,00 metara četvornih.

Također, za planirani zahvat u prostoru pred nadležnim upravnim tijelom ishođena je lokacijska dozvola, izmjena i dopuna iste, te građevinska dozvola koja je postala pravomoćna 09. ožujka 2016. godine.

Podsjetimo da su temeljem sporazuma o sufinanciranju rekonstrukcije i dogradnje građevine između Grada Splita i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH radovi sufinancirani u omjeru Grad Split 50 posto i resorno ministarstvo 50 posto.

Očekuje se da bi 'osmoljetka' na Pujankama  do jeseni 2017. godine trebala biti kompletno dograđena i završena na radost svih učenika tog velikog splitskog kvarta.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba