index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Održano natjecanje Student Case Study Challenge

U sklopu projekta „Malom kavom do velikog posla“ u Microsoft Inovacijskom Centru na splitskom FESB-u u srijedu je održano studentsko natjecanje u rješavanju problema nastalih u pojedinoj tvrtki ili ustanovi i aktualnih problema koji se odnose na poboljšanje standarda života u Splitu, Student Case Study Challenge.

2015_11_06_Poduz_kafić.jpg Preko četrdeset studenata pokazalo je zavidnu razinu kreativnosti i znanja te svoju viziju kako rješavati realne poslovne probleme pred stručnim povjerenstvom. Rješavanjem realnih poslovnih problema potakla se proaktivnost studenata, poboljšalo se njihovo poslovno i poduzetničko razmišljanje te se unaprijedila poduzetnička kultura općenito. Korisno je to bilo iskustvo za njihove buduće poslovne karijere, jer su, jačajući vlastite kompetencije, svakako u određenoj mjeri, postali konkurentniji na tržištu rada koje ih očekuje po završetku studija.

Pobjedničke ekipe su dobile vrijedne nagrade poput edukacijskog paketa u UHY Trening Centru, ali i priliku za stjecanje iskustva u pripremi EU projekata u tvrtki UHY Savjetovanje, USB memoriju i neizostavnu diplomu o sudjelovanju.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba