index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Odbojkašice OK Split osvojile zlato na Igrama mladih Jadransko-jonske regije

Drugo izdanje Igara mladih Jadransko-jonske regije održane su od 15. do 18. lipnja u Anconi. Hrvatsku su predstavljali Nogometni klub Adriatic, Odbojkaški klub Split, Klub odbojke na pijesku Žnjan i Ragbi klub Nada iz Splita te Škola košarke Dražen Petrović iz Šibenika.

2016_06_18_ancona1.jpg 2016_06_18_ancona2.jpg U konkurenciji klubova iz osam zemalja regije odbojkašice OK Split osvojile su zlatnu medalju, dok su se ragbijaši RK Nada, nogometaši NK Adriatic, odbojkašice KOP Žnjan i košarkaši OKK Dražen Petrović okitili brončanim medaljama.
Usporedno je održana i sjednica izvršnog odbora Foruma jadransko jonskih gradova na kojoj se raspravljalo o boljoj povezanosti makroregije, planiranju budućih aktivnosti, organizaciji igara mladih, održavanju godišnje skupštine i promjeni statuta.Upriličen je i radni sastanak s gradonačelnicom AnconeValeriom Mancinelligdje je istaknuta važnost promicanja gospodarskog i društvenog prosperiteta i rasta u regiji poboljšanjem njihove atraktivnosti, konkurentnosti i povezivosti. Predstavnici Grada Splita su bilisavjetnik za sport i sportsku rekreaciju, Igor Maretić iviši savjetnik za međunarodnu suradnju, Nikola Aleksić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba